The Division 2

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,515
Alright, our Clan is created. The clan's name is "HardOCP", the game REQUIRES a 3 letter tag with no symbols, so the best I could come up with was "HOC". Wtf? We'll try and edit later if need be. I ran out of invites before getting to everyone on our list, so I will temporarily change us from "invite only" to open join.

The game will want you to finish the first 3 main missions before you can join / create a clan. Here is a guide on the specifics if you need them.


Forum Name
- Uplay Name

ghostwich - ghostwich
GOD'SlittleSERVANT - demgainzz
Frraksurred - Frraksurred
jmaker - jmaker
jiminator - jiminatorX
Porter_ - AnArrogantMoose
VF31Tomcatters - Agent_BauerCTU
Harvestor - harvest0r
Smutacus - TomcatTech
CrimsonKnight13 - CrimsonKnight13
Kettchxxii - Kettchxxii
primetime - primetime2010
Q-BZ - erwem576
Sodapopjones - OctaneRebel
TheCur - LtJames.EGG
Someoneelse - Equ1n0cks
Mylex - TheBlack_Hamm3r
Ferdjones - ferdjones
Xerack - Xerack07
Zetachi - Zeta_Chi
Kvothe - TheKurgan57
 

Q-BZ

Fully [H]
Joined
Sep 28, 2007
Messages
18,846
Stupid question: I'm not sure I understand the "normalized stats" that you can toggle back and forth on with weapons.
 

primetime

Supreme [H]ardness
Joined
Aug 17, 2005
Messages
6,647
Im going to dig out be sound blaster Z mic just for this game....Wont be long Now!!!!
 

Porter_

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 10, 2007
Messages
8,050
Stupid question: I'm not sure I understand the "normalized stats" that you can toggle back and forth on with weapons.

It shows you your stats that will be in effect when you enter one of the normalized dark zones.
 
  • Like
Reactions: Q-BZ
like this

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,515
Join our Clan peeps, we need one more before everyone's progress counts towards the Clan progress as well. :D
 
  • Like
Reactions: Q-BZ
like this

swatbat

[H]F Junkie
Joined
Apr 25, 2001
Messages
12,967
I would have done HRD or OCP for the clan part.

Played the game a little today. So far its going good although I do wish the loot option worked a little better. I'll hold the button to open a box and it wants to jump to taking the items before I can look at them(for like guns found).
 

Ferdjones

Limp Gawd
Joined
Oct 5, 2004
Messages
368
Whelp, this is teh fun. Had pretty much no problems w/ both betas, now I get no audio (or snatches every now and then, and also now with the browser over the game). Wewt. Gotta love take a couple shots, game freeze, 2 more shots, game freeze, no I()&**&^*&^ audio. Think I'm gonna try rebooting one more time, and if it's still acting like arse, I'll give up for the night.

EDIT:
I got rid of the game freezes, now still no audio. Kinda sucks to not be able to hear anything, but at least I finally got to the first settlement.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Q-BZ
like this

Ranulfo

2[H]4U
Joined
Feb 9, 2006
Messages
2,166
I would have done HRD or OCP for the clan part.

Played the game a little today. So far its going good although I do wish the loot option worked a little better. I'll hold the button to open a box and it wants to jump to taking the items before I can look at them(for like guns found).

Ditto on the HRD or OCP for the clan callsign.
 

WarriorX

2[H]4U
Joined
Nov 18, 2006
Messages
2,105
Whelp, this is teh fun. Had pretty much no problems w/ both betas, now I get no audio (or snatches every now and then, and also now with the browser over the game). Wewt. Gotta love take a couple shots, game freeze, 2 more shots, game freeze, no I()&**&^*&^ audio. Think I'm gonna try rebooting one more time, and if it's still acting like arse, I'll give up for the night.

EDIT:
I got rid of the game freezes, now still no audio. Kinda sucks to not be able to hear anything, but at least I finally got to the first settlement.

I see based on your sig you have logitech G933. On the division reddit there is a thread that talks about the audio issue that seems related. There is a bug with the logitech software that is causing sound issues. Kill the process for Logitech Surround Service. Might also need to kill the process for Logitech Game Software. Hope that helps.
has more details on that particular issue.
 

Betauser

2[H]4U
Joined
Jul 14, 2003
Messages
3,785
Does the pre order just the regular game still give me early access? or just for gold and platinum pre order?
 

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,515
Does the pre order just the regular game still give me early access? or just for gold and platinum pre order?

Just Gold and up.

--

Clan has met minimum requirement for our actions to start counting towards progression. The goals seem to assume large groups, so it may take us a bit, but we'll get there. Sending out more invites as people join and free up more invite slots. If you haven't gotten one yet, just search "HardOCP" and you'll find us. It is set to OPEN for now, we will move to "Invite Only" after the initial rush.

Forum Name - Uplay Name

ghostwich - ghostwich
GOD'SlittleSERVANT - demgainzz
Frraksurred - Frraksurred
jmaker - jmaker
jiminator - jiminatorX
Porter_ - AnArrogantMoose
VF31Tomcatters - Agent_BauerCTU
Harvestor - harvest0r
Smutacus - TomcatTech
CrimsonKnight13 - CrimsonKnight13
Kettchxxii - Kettchxxii
primetime - primetime2010
Q-BZ - erwem576
Sodapopjones - OctaneRebel
TheCur - LtJames.EGG
Someoneelse - Equ1n0cks
Mylex - TheBlack_Hamm3r
Ferdjones - ferdjones
Xerack - Xerack07
Zetachi - Zeta_Chi
Kvothe - TheKurgan57
AthlonXP - CSHawkeye81
 

Porter_

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 10, 2007
Messages
8,050
Just Gold and up.

--

Clan has met minimum requirement for our actions to start counting towards progression. The goals seem to assume large groups, so it may take us a bit, but we'll get there. Sending out more invites as people join and free up more invite slots. If you haven't gotten one yet, just search "HardOCP" and you'll find us. It is set to OPEN for now, we will move to "Invite Only" after the initial rush.

Forum Name - Uplay Name

ghostwich - ghostwich
GOD'SlittleSERVANT - demgainzz
Frraksurred - Frraksurred
jmaker - jmaker
jiminator - jiminatorX
Porter_ - AnArrogantMoose
VF31Tomcatters - Agent_BauerCTU
Harvestor - harvest0r
Smutacus - TomcatTech
CrimsonKnight13 - CrimsonKnight13
Kettchxxii - Kettchxxii
primetime - primetime2010
Q-BZ - erwem576
Sodapopjones - OctaneRebel
TheCur - LtJames.EGG
Someoneelse - Equ1n0cks
Mylex - TheBlack_Hamm3r
Ferdjones - ferdjones
Xerack - Xerack07
Zetachi - Zeta_Chi
Kvothe - TheKurgan57
AthlonXP - CSHawkeye81

I’ll unlock clans tonight so I can start contributing
 

Betauser

2[H]4U
Joined
Jul 14, 2003
Messages
3,785
I'll join you guys.. But i pre ordered thru epic. I'll post my name tag here tomorrow
 

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,515
I'm up to level 17 so far. Seriously... this game has some of the best set pieces I've played in a long time. I'm not trying to fanboy either. The mission locales just keep getting better and better. This game is doing so many things right so far. There are bugs and little issues, but dang... I am impressed.
 

Ragenrok

Supreme [H]ardness
Joined
May 15, 2007
Messages
4,300
Waiting for the game the officially launch, I've got a 20% off code from uplay but it can't be used on preorders lol
 

Porter_

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 10, 2007
Messages
8,050
The goals seem to assume large groups, so it may take us a bit, but we'll get there.

Man no kidding. I think they’ll eventually need to adjust the weekly clan assignments. Even some large groups would have trouble meeting the requirements. I’m going to play the crap out of this game so i might as well contribute to the clan progress while doing so. It’ll be interesting to see what ‘tier’ of rewards we are able to achieve.
 

Ferdjones

Limp Gawd
Joined
Oct 5, 2004
Messages
368
I see based on your sig you have logitech G933. On the division reddit there is a thread that talks about the audio issue that seems related. There is a bug with the logitech software that is causing sound issues. Kill the process for Logitech Surround Service. Might also need to kill the process for Logitech Game Software. Hope that helps.
has more details on that particular issue.

Turned off the Logitech Surround bit, got audio for the most part. It still goes in and out every 20 - 30 seconds or so, but at least I get my audio cues again (which helps a lot). Gonna try and get clans opened up tonight after work (along w/ some more levels. L3 is nice and all, but I want moar lol.)
 

Ragenrok

Supreme [H]ardness
Joined
May 15, 2007
Messages
4,300
Does that code work right after the game launches?
Think so, this is all it says for restrictions

You recently redeemed
logoUnits.png
100 for a discount code.
Enclosed, please find the 20% promotional discount code you have requested! This code is available on the Ubisoft Store catalogue excluding pre-purchase. Not combinable with any other offer.
If you have used another discount code on a purchase, only the code of greater value would apply
 

Business6

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 17, 2011
Messages
1,765
So I played through 6+ hours so far and I thought it was running smoothly off stream and naturally not as smooth when live due to the increased stress. Ran the in-game bench for shits and giggles and had these results
PQEMZlu.jpg

Then I only made one change
C8fnBTu.jpg

And then uncorked it
jl85rdf.jpg

dx12 with vsync on might work well to give more overhead when live but wow I did not expect these results
 

jmaker

Limp Gawd
Joined
Dec 14, 2005
Messages
471
I'm up to level 17 so far. Seriously... this game has some of the best set pieces I've played in a long time. I'm not trying to fanboy either. The mission locales just keep getting better and better. This game is doing so many things right so far. There are bugs and little issues, but dang... I am impressed.

Damn, you're going to beat me. I'm only on level 8.

Agreed on the set pieces. I played the Natural History Museum this morning. What a fun mission.

I'm so torn, it's like I want to keep going thru the missions as fast as possible, but I also want to explore every nook and cranny to find all these collectibles and loot crate.
 

Porter_

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 10, 2007
Messages
8,050
So I played through 6+ hours so far and I thought it was running smoothly off stream and naturally not as smooth when live due to the increased stress. Ran the in-game bench for shits and giggles and had these results

Then I only made one change

And then uncorked it

dx12 with vsync on might work well to give more overhead when live but wow I did not expect these results

Interesting. I’m going to have to run through some tests. I just assumed DX11 worked better.
 

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,515
Is this clan thing worldwide or region based?

It is worldwide, but you can list your region so other players know if they will be in the Clan's relative time zone. As far as I can see, there is no restrictions.


Agreed on the set pieces. I played the Natural History Museum this morning. What a fun mission.

I'm so torn, it's like I want to keep going thru the missions as fast as possible, but I also want to explore every nook and cranny to find all these collectibles and loot crate.

I thought the Natural History Museum would be my favorite, but it's #2 now. Tell me what you think of the Planetarium when you get to it. Loved them both.

Several times I just had to stop, put my agenda aside, and just explore an area. NY was well done, but holy crap did they nail this game! It has areas that are creepy, areas that imbue "hope", areas that keep you on the edge of your seat... they do such of good job of story telling through architecture and world building. I cannot get over how good a job they did with DC.
 

BassTek

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 13, 2002
Messages
5,782
Anyone waiting on the AMD game codes? Did you receive the code yet?

I haven't. Under the AMD Rewards site it says the game doesn't launch until the 15th so I would expect codes sometime after that date.
 

Denpepe

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 26, 2015
Messages
1,717
Interesting. I’m going to have to run through some tests. I just assumed DX11 worked better.

I tested both and there is an average of 4 fps difference for me, 86fps on DX11 vs 90fps on DX12 but CPU usage seems to have dropped 16% from 45% to 29% but that could have something to do with the fact that I rebooted windows to install some updates in between.

Running at 1440p 144Hz so there is that.
 

TheCur

[H]F Junkie
Joined
Feb 7, 2007
Messages
10,300
Just a note we have a clan, from here it's: me, tokey and fizznubby, and some friends in GER.

PM if you're interested. We're casual, but frequent players. We're already at level 3. Heavy preference to GenMay posters. But if your posting history shows you aren't a jackass, you can probably get an invite.
 
Top