The Post Pics Of Your Rig Thread! - ABSOLUTELY NO COMMENTS

Status
Not open for further replies.

atomo

n00b
Joined
Aug 9, 2004
Messages
33
atomo-pooter.jpg
 

Frraksurred

2[H]4U
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,749
i see you only have 1 dvi out from "fire" but you have triple monitor eyefinity. can you explain how this works, or were you only using one monitor when you took that shot?

Sorry for the late reply. Yes, at the time that particular picture was shot, I was only using one monitor. I have also had the two outside monitors hooked up to my backup system (the non-powdercoated rig). However my favorite is still all three in 7680x1600 eyefinity (for the few games I can run at that res).

Thanks for all the other compliments gentlemen! Was surprised to see my shots get used to help pimp the forums, there are much nicer rigs to be seen around here. Not complaining mind you, lol! It made my day. Wo0t! :p
 

l3p

Limp Gawd
Joined
Oct 30, 2010
Messages
386
Warning, still needs to be powdercoated ;)

Intel Core i7 980X @ 4.5Ghz 24/7
ASUS P6T6 WS Revolution
Corsair Dominator GT 6GB DDR3-2000 CL7 (Elpida)
ASUS EAH5970/G/2DIS/2GD5/
Highpoint RocketRAID 3560 24x 2 GB cache
1x Intel X18-M Postville 160GB
2x Intel X25-M Postville 80GB raid0
8x Hitachi Deskstar 7K2000 2TB raid5
2x Optiarc AD-7241S-0B
Samsung SyncMaster 245B 24"
Dell 1703 17"

P1040172%20%5B1280px%5D.JPG


P1040162%20%5B1280px%5D.JPG


P1040260%20%5B1280px%5D.JPG




L3p D3sk Buildlog
 

_CH_Skyline_

Limp Gawd
Joined
Sep 19, 2010
Messages
146
are those Q tips holding up the fan / router cooler? Sweet !!!

Yeah, I've got a 1900rpm Scythe Slipstream under my Linksys WRT310n because it got so hot. I was going to use some screws but didn't have any. I did, however, have Q-tips. ;) The router is cold to the touch now :D
 

Roliath

2[H]4U
Joined
Aug 2, 2005
Messages
2,914
added 200gb owc + 750gb for added storage (had it lying around, that's why I tossed it in)
side panel is usually on, the fan is there for extra air flow over the ram. I had the side panel off when I was adding the drives.
dsc0177.png
 

TheGuyOnTheCouch

Returning Bad Trader
Joined
Feb 2, 2005
Messages
404
added 200gb owc + 750gb for added storage (had it lying around, that's why I tossed it in)
side panel is usually on, the fan is there for extra air flow over the ram. I had the side panel off when I was adding the drives.
dsc0177.png

I would seriously take that Domino ALC out before it leaks all over your nice parts.
 

TheGuyOnTheCouch

Returning Bad Trader
Joined
Feb 2, 2005
Messages
404
Do they all eventually leak? I have one and have had it for about a year and a half.

I am not sure, but given the reviews and general opinion, I wouldn't trust a CoolIT product in my case.

I've not seen one case of an Asetek/Corsair leak. I've seen at least 20 reports of leaking CoolIt Domino units.
 

bobby45512

Limp Gawd
Joined
Oct 23, 2008
Messages
452
I am not sure, but given the reviews and general opinion, I wouldn't trust a CoolIT product in my case.

I've not seen one case of an Asetek/Corsair leak. I've seen at least 20 reports of leaking CoolIt Domino units.

Is coolit accepting RMA's or returns?
 
Joined
Apr 14, 2010
Messages
703
Don't know about the domino, but I read a review where the grabbed an ECO ALC by the CPU block and whipped the radiator over their head by the tubing, then installed the product and it worked fine.
 

TheGuyOnTheCouch

Returning Bad Trader
Joined
Feb 2, 2005
Messages
404
Don't know about the domino, but I read a review where the grabbed an ECO ALC by the CPU block and whipped the radiator over their head by the tubing, then installed the product and it worked fine.

That's great. I've read 20+ reviews of leaky Domino ALC. Just because one product from a company works doesn't mean they didn't have issues.

CoolIT is shoddy, IMO.
 

_CH_Skyline_

Limp Gawd
Joined
Sep 19, 2010
Messages
146
That's great. I've read 20+ reviews of leaky Domino ALC. Just because one product from a company works doesn't mean they didn't have issues.

CoolIT is shoddy, IMO.

I, too, have read horrible reviews of CooIT products, but have never owned one myself. I am currently using a modified Corsair H50 and love it.

There is only one case that I've heard of about a Corsair leaking and taking out other hardware with it, and Corsair replaced the damaged hardware. Of course it has to be an unmodified H50/H70 unit for this to happen. Link to that thread- http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=83249
 

bobby45512

Limp Gawd
Joined
Oct 23, 2008
Messages
452
UPDATE: I contacted coolit via their forums and they opened up an RMA process for me through e-mail. They told me to shutdown my machine and uninstall it as mine was making swishy sounds. I un-installed it today and as soon as I took it out it started leaking fluid, luckily it was away from the system when this happened. If anyone has one please remove it it is bound to leak read their forums everyone is having the same issue.
 

1_legged_sheep

Limp Gawd
Joined
Apr 20, 2010
Messages
397
My 1st visual case mod. I've done non-visual mods before like squeezing water cooling where it shouldn't fit, but never one that's visible with the case on. Specs are in my sig:

sided.jpg

angler.jpg

frontnb.jpg
 

Matrices

Supreme [H]ardness
Joined
Feb 5, 2003
Messages
5,256
What do you have connected in that last PCI slot? Doesn't seem like a video card judging by the two-prong plug (?) that's connected to the rear?
 

Matrices

Supreme [H]ardness
Joined
Feb 5, 2003
Messages
5,256
Looks like a two-port USB PCI slot extender thing.

Yeah, that's what's in the last PCI slot. What I meant to say is - what is that plug connected to the video card, i.e. the second-to-last slot? It looks like a two-prong DC plug, not an HDMI/DVI plug.
 

hfuser2009

n00bie
Joined
Oct 31, 2009
Messages
27
Yeah, that's what's in the last PCI slot. What I meant to say is - what is that plug connected to the video card, i.e. the second-to-last slot? It looks like a two-prong DC plug, not an HDMI/DVI plug.

its a dvi-d plug connected to the video card and a 4 port usb slot below that.
 

Batiatus

n00b
Joined
Oct 14, 2010
Messages
5
hfuser2009, nice set up man! and that board with the full block is just epic.. a little cable management would tighten things up ;)
 
Status
Not open for further replies.
Top