The *Official* Post Pics Of Your Network Thread

Discussion in 'Networking Gallery' started by big-homer, Jan 1, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    Bingo.
     
  2. BootSector

    BootSector Limp Gawd

    Messages:
    165
    Joined:
    Aug 12, 2004
    <Waits patiently with hand out>
     
  3. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
  4. Repuls

    Repuls Limp Gawd

    Messages:
    444
    Joined:
    Jun 6, 2001
    Uahhhhhhh..... :eek: :eek:

    Could someone hand me a tissue....
    Very nice hardware :D
     
  5. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    Hey, I can let you play on my 64 Player CS:S Server? :D
     
  6. KoZLop

    KoZLop [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,715
    Joined:
    Aug 16, 2003
    I know, I know

    SUN Microsystems OWN it. [​IMG]


    Wheres my money?
     
  7. pug

    pug [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,739
    Joined:
    Sep 5, 2001
    All that hardware for a crappy site?
     
  8. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    It's much more than a site actually...

    The is a huge database behind it all, so those Sun's are for data bases.

    They have the Hitachi storage units as well for backup.

    Remember, they use Akamai for distributed mirroring.
     
  9. Seer

    Seer Limp Gawd

    Messages:
    186
    Joined:
    Dec 21, 2004
    Does that thing make the lights dim when you turn it on?
     
  10. Seer

    Seer Limp Gawd

    Messages:
    186
    Joined:
    Dec 21, 2004
    Sorry first time I used the Qoute button
     
  11. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Okay. . . What's your point?
     
  12. iownyou14

    iownyou14 Limp Gawd

    Messages:
    473
    Joined:
    Aug 14, 2004
  13. cybertron

    cybertron [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,071
    Joined:
    Dec 13, 2002
    I dont know much about Hitachi and data centers, but if a rep @ 1and1 or some other web host told me my site was on a hitachi drive array, i'd suck all my data down in a hot red second. Sorry i'm a bit bitter from the whole IBM deathstar issue, and while i'd like to think hitachi is doing a better job, i just dont get that warm and fuzzy inside.
     
  14. enforcer17

    enforcer17 [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,443
    Joined:
    Nov 7, 2002
    you're just askin for it....
     
  15. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
  16. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    I know this is kind of off-topic, but I'm not sure if I've mentioned, I'm building a new house at the moment, and it's always a problem to find some one to wire up residential with fiber, but Verizon has reached out and they are willing to do it, or have done it already.

    As you see above, they just got the outer frame up, and Verizon promised a 3 month rollout period for the conduit and the fiber. But, I was just there tonight to check it out, looks like the conduit is already in place and has fiber running through it.

    I <3 Verizon. :D
     
  17. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Are you getting the new Verizon FIOS??
    10Mb/2Mb for $50/month??
     
  18. KoZLop

    KoZLop [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,715
    Joined:
    Aug 16, 2003
    Hurmmm maybe Ill switch over my cable to DSL for 10Mb/2Mb for $50/month.

    Cable cost around here like $65
     
  19. DR_K13

    DR_K13 2[H]4U

    Messages:
    3,491
    Joined:
    Apr 21, 2004
    my folding rigs are part of my home network so here ya go

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    [​IMG]

    [​IMG]
     
  20. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    Haha... no... not FIOS, more like OC-3 155mbps/155mbps for $12,000 a month. :D
     
  21. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Oh. Why?
     
  22. rayman2k2

    rayman2k2 [H]ardness Supreme

    Messages:
    8,070
    Joined:
    Aug 6, 2002
    Where and when is this Verizon FIOS available?
     
  23. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Because, have it at my house now, why give it up? :eek: :eek:
     
  24. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Why?? I mean cause you said it's $12k a month. That money could be going to so much more usefull things.

    Unless you make like $500k - $1mil a year??
     
  25. TekieB

    TekieB [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,228
    Joined:
    Sep 27, 2003
    read earlier in the thread, it's for a buisness, and it's justifiable IMO
     
  26. PlusLabs

    PlusLabs Limp Gawd

    Messages:
    182
    Joined:
    Nov 13, 2004
    Funny how you are quick to ask for pictures but not too quick to read what people actually write.
     
  27. artimasz

    artimasz Gawd

    Messages:
    702
    Joined:
    Jan 28, 2002
    Verizon FIOS - FTTP is available in some parts of texas and new york i believe. I heard they were laying cable somewhere near tampa also, they keep having news stories about contractors breaking septic lines and stuff, lol.

    As far as i know the FIOS service is much more then internet, it can also house 10,000 phone numbers and like 300 sat channels all on a fiber pair. Verizon has a contact with Dish Networks for the channels. They have like 16 sat dishes right by the data center.
     
  28. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Okay back to pictures.

    [​IMG]
     
  29. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
  30. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
  31. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
  32. pastyrhd

    pastyrhd n00b

    Messages:
    11
    Joined:
    Jan 3, 2005
    I want to post a design picture along with my photos what software do you guys use and can neone tell me what soft ware "simguy" is using here link
     
  33. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    I use Microsoft Visio 2003.
     
  34. Veeb0rg

    Veeb0rg 2[H]4U

    Messages:
    3,278
    Joined:
    Dec 31, 2000
    imma come to your house, beat you and take your 1u servers..

    *jealous*
     
  35. Scheizekopf

    Scheizekopf [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,694
    Joined:
    Jan 31, 2003
    Thanks. . . (I'll take that as a compliment)
     
  36. oakfan52

    oakfan52 [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,578
    Joined:
    Oct 5, 2003
    Nybbles and I meet up for a nice little Cisco lab.

    [​IMG]
     
  37. Xipher

    Xipher 2[H]4U

    Messages:
    2,621
    Joined:
    Mar 15, 2004

    Nice setup, how much did the equipment cost?
    Based on your sig I suspect you might just use something other then windows to configure that hardware. Do you use Minicom (like for *nix). I have never been able to figure out how the heck to get it to work for that type of thing.
     
  38. ksanders2006

    ksanders2006 Limp Gawd

    Messages:
    157
    Joined:
    Jun 27, 2003
    There's also GTKTerm for UNIX-like systems that have GTK
     
  39. Xipher

    Xipher 2[H]4U

    Messages:
    2,621
    Joined:
    Mar 15, 2004
    Thanks, ill have to look into that.
     
  40. oakfan52

    oakfan52 [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,578
    Joined:
    Oct 5, 2003
    We just used telnet and a couple console cables. It was 2x2514's and 2x2501's. a 501 pix. As for the rest of my rack 3com SSII 3300 switch, 1250AVR, and 3 servers.
     
Thread Status:
Not open for further replies.