Post your Workstation 2012

Status
Not open for further replies.

Modred189

Can't Read the OP
Joined
May 24, 2006
Messages
15,837
I have one too, and it doesn't do anything for dust. It does, however free up the under-chasis fan grate for my PSU on my Fractal R3.
 

Zarathustra[H]

Extremely [H]
Joined
Oct 29, 2000
Messages
35,405
I have one too, and it doesn't do anything for dust. It does, however free up the under-chasis fan grate for my PSU on my Fractal R3.

Yeah, I have hardwood floors, so the airflow isn't bad sitting on the floor, but I could imagine it being an issue if carpeted.
 

Flyinfinni

[H]ard|Gawd
Joined
Nov 24, 2009
Messages
1,300
Zarathustra[H];1038284563 said:
Yeah, I have hardwood floors, so the airflow isn't bad sitting on the floor, but I could imagine it being an issue if carpeted.

That is exactly why I got it- carpet doesn't work so well with the bottom mount PSU and fans and I don't have room to put it ON my desk.
 

athlon1.2

Supreme [H]ardness
Joined
Oct 10, 2001
Messages
5,489
This thread is just the inspiration I need to have a nice, clean setup when I move offices in a few weeks.

Current setup:
photoprt.jpg
 

Trageta

Limp Gawd
Joined
Feb 10, 2008
Messages
312
Still running the same old invisible computer setup.

2009:
sdEGk.jpg

rCXuU.jpg

x6Hq0.jpg


2012:
kyjcC.jpg

YexR4.jpg



Logitech stick microphone is mounted under the desk; right beneath the keyboard.
Just a USB hub, different monitor, different mouse, different webcam, new headphones, new chair. Been away from the technology world and went into bodybuilding. Planning on getting a new monitor asap and installing this right above where my keyboard is:

iphone_docking_port_100017W.png

usb_flash_audio_ports_100018W.png


Oh, and some monitor back lighting. That's all.
 

climber07

Limp Gawd
Joined
Feb 27, 2005
Messages
155
I miss my Z-5500s. The amp just crapped and I had to go out and buy the Z-9600. Still using the satellite speakers from the Z-5500 though...
 

Trageta

Limp Gawd
Joined
Feb 10, 2008
Messages
312
^Man if I had a fredrik I'd get that k/b and mouse attachment too... such limited space on that desk :(
 

digix

n00b
Joined
Jan 2, 2012
Messages
3
IMG_0008.JPG


Spent about 2 hours today mounting the three piece grundtal light kit and hiding the wires, more wire management to come, the switch for the lights is under the desk about where the coaster is. Next is to figure out a way to mount the summera tower holder to the frederick. Will post more pictures when the lighting is better, and cable management underneath is better.
 

tonspike

Limp Gawd
Joined
May 24, 2008
Messages
255
Still running the same old invisible computer setup.

2009:
sdEGk.jpg

rCXuU.jpg

x6Hq0.jpg


2012:
kyjcC.jpg

YexR4.jpg



Logitech stick microphone is mounted under the desk; right beneath the keyboard.
Just a USB hub, different monitor, different mouse, different webcam, new headphones, new chair. Been away from the technology world and went into bodybuilding. Planning on getting a new monitor asap and installing this right above where my keyboard is:

iphone_docking_port_100017W.png

usb_flash_audio_ports_100018W.png


Oh, and some monitor back lighting. That's all.

Where's your desk from?
 

.Gunfire

Gawd
Joined
Aug 15, 2009
Messages
526
Thank you for quoting all those pictures just to ask that one question...

There needs to be a major "Quoting Etiquette" post for this thread...
 

n3ckcutta

Limp Gawd
Joined
Nov 5, 2009
Messages
230
Well finally got some pictures of my entire setup.

Lian Li PC7-F
Hannspree 25"
m-audio av30 with dayton 10" sub...
and the desk waa DIY in the garage with some stainless tube piping and such.

myrig.jpg


-Alex
 

pwrusr

2[H]4U
Joined
Jul 30, 2009
Messages
3,116
No, I'm not upset, I'm just stating some thread etiquette...
Many forum members in other threads like this have stated that they don't like having to scroll through a ton of high rez pictures that have already been posted.

I'm not trying to be mean/angry about it. I'm just trying to save some heated debates on the issue in the future.
 

nalc

[H]ard|Gawd
Joined
Sep 25, 2010
Messages
1,077
The best way to do it is to quote what you're responding to, but remove the IMG tags from the images so they can still be clicked. This was more of a concern back in the day when people would have more limited bandwidth on their photohosting, so quoting photos in other responses would use up the bandwidth faster. I don't think that's as big of a deal as it used to be though.

These "Post your Workstation" threads get to be really long, and if you're reading for awhile, it's easy to lose track of what post people are replying to. So quoting the post and leaving the images as links doesn't hit the bandwidth or make a page slow to load, but you can still click on the pictures.
 

Trageta

Limp Gawd
Joined
Feb 10, 2008
Messages
312
^Nice, but that price is insane... you know how simple it is to make an ipod dock charger with just a cord and simple shop knowledge. Though the product quality looks way too sexy haha
 

J3lly

n00b
Joined
Dec 31, 2010
Messages
24
New year, same setup. Would like to upgrade the table to drive additional side monitors for the server.

81601537.jpg


Fun times working on my master's thesis...
 

Idef1x

Limp Gawd
Joined
May 2, 2011
Messages
227
I just moved a few days ago. Used to live on campus of my university, but now I'm living with the gf. Here is my new setup:
20120124110040.jpg
 

Nomad

2[H]4U
Joined
Jun 3, 2004
Messages
2,602
.... From his signature......

Fun times working on my master's thesis...
__________________
i7 2600K | NH-D14 | P8P67 Deluxe | Softmod 6970 CF | HyperX 1600/CL9 4Gt | HX750
2007FP | U3011 | 2007FP
 

J3lly

n00b
Joined
Dec 31, 2010
Messages
24
Yes, sorry caught up in work and didn't revisit here for a day or two.
The signature indeed has the setup; I made the decision to buy the 30" in early 2011 when I got a sweet deal on the 2007FPs. They were 3 year lease monitors in previous life and I managed to buy 6 of them for a mere 89e per monitor, all in perfect condition :]

I'm still aiming to get all of them into use, but kinda restricted space vise atm. I posted some pictures about the non-installed setup earlier into the LCD-setup thread...
 
Status
Not open for further replies.
Top