LCD Mod - simple problem

Jaden

Weaksauce
Joined
Jul 2, 2003
Messages
117
I got my LCD and it powers on great. The problem lies with me being able to convert RCA into something useful. Does anyone have any links to some adapters/converters that will allow me to plug directly into my DVI or VGA? Thanks!
 

jpmkm

That Ain't Mayo On My Lip...
Joined
Oct 30, 2001
Messages
5,773
So by RCA do you mean the lcd takes a composite video signal input? RCA is just a connector that can be used for lots of different things(and is often very useful). Does your video card have tv out? This will be the easiest way. If not then you could look into getting a second video card with a tv out. Or get a scan converter that will take a vga signal and convert it to a composite video signal suitable for input to the lcd.
 

Jaden

Weaksauce
Joined
Jul 2, 2003
Messages
117
Or get a scan converter that will take a vga signal and convert it to a composite video signal suitable for input to the lcd.

That is what I want, is that feesable? I don't really want to spend too much money hooking this stupid thing up :p

If all else fails, I suppose I'll get the ATI pci tv card for like $40 :(
 

ness1469

Gawd
Joined
May 14, 2002
Messages
824
the ATI card would probably be the cheapest and easiest route, but if you are in the market for a new vid card just pick up one with the TV Out.
 

Vertigo Acid

2(-log[H+])4u
Joined
May 31, 2003
Messages
12,416
FWIW, I just got an MSI TV Tuner card in FS/T for $25, it does TV-out and if you look I bet you can find similar deals
 

AMV

Limp Gawd
Joined
Jun 16, 2004
Messages
154
looks about right it's got TV/out at the top of the plate.... so you should be able to plug into that
 

UT-Jackal

Limp Gawd
Joined
Apr 2, 2004
Messages
373
i was thinking of puting one of those little lcd's in my floppy bay area. My vid card does have a tv out, so does that mean i just hook it up to that and it works? Because ive heard people have a lot of problems setting up the lcd's
 
Top