Bus Interface in gpu-z

vahid haji

n00b
Joined
Feb 28, 2020
Messages
1
Subject:Bus Interface in gpu-z
hi hi
my systm is
cpu i7 4790k
fan noctou dh-15
ram 4*8 g 32 g
vga asus rog strix 1650s oc (new shop)
ssd 240g
hhd 8 tb
power 1200 w
min biostar gaming z97x
last v bios and driver s instal
setup bios min is default
now
please see photo
https://filebin.net/archive/51xhee4cd2h8pn5d/zip?t=b9ljlfl2
install vga in slot 1
in promram gpu z ..
Bus Interface
show @x2 !!!
when install vga in slot 2
n promram gpu z ..
Bus Interface
show @x8 !!!

I CONNTACT SUPPORT BIOSRAR (MY MIN)
ANSWER
(Dear Sir,

Your graphic card specification:

Interface is x2

Asus ROG-STRIX-GTX1650S-O4G-GAMING

https://rog.asus.com/us/graphics-ca...trix/rog-strix-gtx1650s-o4g-gaming-model/spec

Further more,please check with your graphic card vendor about grapihc card specifications,thanks.)

NOW

Is this a problem with the graphics card or the motherboard?



PLEASE HELP ME FOR FIX PROBLEM
 

pendragon1

Fully [H]
Joined
Oct 7, 2000
Messages
25,315
click the ? mark and start the render test, see if it goes up to x16

1613640038551.png
 

Armenius

Fully [H]
Joined
Jan 28, 2014
Messages
23,697
click the ? mark and start the render test, see if it goes up to x16

View attachment 330569
This. There is a power saving feature of PCI-E that will limit the amount of bandwidth fed to the card if the card doesn't need it. The render test puts a load on the video card, which will increase the bandwidth available through the slot.
 
Joined
Feb 2, 2021
Messages
24
That or change the power setting in power management. But it is normal to get 2.0 speeds and lower x when in powersave modes.
 
Top