Anybody seeing slow loading times, esp Political meme thread?

Status
Not open for further replies.

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
Experiencing some really slow load times in the political meme thread, and many pics are not loading at all. Flushed the DNS cache, it seemed to make some pages on [H] a little snappier, but political meme thread is still slow/no go. Was fine last night.
 

FrgMstr

Just Plain Mean
Staff member
Joined
May 18, 1997
Messages
49,336
Just hard reloaded that page, quick as ever.
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
darn it, still slow for me, and getting this for many of the pics:

darn.png



*sigh* checking other sites seem same/fine as usual, IDK what's causing this. Any suggestions?

flushed DNS and rebooted. Still slow/

Arrg. I may have to call SuddenStink.
 
Last edited:

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
OK the GIF thread is same deal. I think I may need to rephrase: other forum pages and navigating around is fine, but the forum pic server is what I'm having problems with (I realize problem is probably on my end)

long story short, political meme thread and GIF thread not seeing pics...........

*scratches head*
 

RoldanLT

HardForum Backend Admin
Staff member
Joined
Feb 18, 2016
Messages
161
I've adjusted a bit the restrictions for proxy images.
Please try again now.
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
I've adjusted a bit the restrictions for proxy images.
Please try again now.

Arrrg. No change. The GIF thread is the same, so I think it is just the pics. WTH? Everything was fine yesterday, now Political Meme and GIF thread is molassass/no load most pics:( (maybe 1 in 10 loads, slow, the rest look like:

221814_darn.png


The rest of the forum pages load fine. What on my end could cause this?:banghead:
 

FrgMstr

Just Plain Mean
Staff member
Joined
May 18, 1997
Messages
49,336
Arrrg. No change. The GIF thread is the same, so I think it is just the pics. WTH? Everything was fine yesterday, now Political Meme and GIF thread is molassass/no load most pics:( (maybe 1 in 10 loads, slow, the rest look like:

View attachment 169303

The rest of the forum pages load fine. What on my end could cause this?:banghead:
Both threads for me are loading about as fast as I can scroll.
 

Grebuloner

Gawd
Joined
Jul 31, 2009
Messages
746
I'm seeing some slowdowns on the picture pages (gif/funny pic/etc) myself, some days it's like a slug is loading the pages and I get the no image box or "attach######"

It's rather random, lasts about 10 minutes, and them I'm back to normal. Text only pages aren't seemingly affected, but also load way less data. Happens more often after I load a gif to post, but isn't required.
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
Political meme thread is much better, if a little slow. All the pics load at maybe 75% of normal. The GIF thread is still choking out on me though. I'm showing a 4mb down off the wifi while page loads. *sigh* maybe it will all be back to normal tomorrow. If not I'm calling SuddenStink tech support:

 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
OK still slow, pics wise. The GIF page loads at dial up speeds- literally. It fluctuates between 2kbs to 20kbs when trying to load the GIFS. The hardforum GIF page itself loads up fast, rest of the hardforum site is snappy, but for some reason the hardforum pic server OR somewhere along the way on my end it's only dl'ing at dialup speed for the pics:

1111.png


This is a real head scratcher for me folks. I am open to any suggestions as to cause or cure.
 

RoldanLT

HardForum Backend Admin
Staff member
Joined
Feb 18, 2016
Messages
161
OK still slow, pics wise. The GIF page loads at dial up speeds- literally. It fluctuates between 2kbs to 20kbs when trying to load the GIFS. The hardforum GIF page itself loads up fast, rest of the hardforum site is snappy, but for some reason the hardforum pic server OR somewhere along the way on my end it's only dl'ing at dialup speed for the pics:
Images are lazy loaded, that's why.
They are not loaded all at once.
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
Images are lazy loaded, that's why.
They are not loaded all at once.
end result is still maybe 10% load after a long time, rest end up as this:

221814_darn-png.png


Bottom line, it wasn't doing this two days ago. Pics loaded (all of them) fast enough, I had no complaints. Now they are not, so something's changed. I realize since I'm the only one having this problem it is in all likelihood a problem on my end. I just wish I knew what it was. As said, I'm open to suggestions.

Since I'm at an impasse I won't keep beating a dead horse, so I won't post in here again until I have something new to add or to answer a question. Thanks in advance for any help.
 
Last edited:

RoldanLT

HardForum Backend Admin
Staff member
Joined
Feb 18, 2016
Messages
161
What happen if you right click on those images then select "Open image in new tab"?
Does it load fine?

Thanks!
 

auntjemima

Supreme [H]ardness
Joined
Mar 1, 2014
Messages
5,806
I'm seeing some slowdowns on the picture pages (gif/funny pic/etc) myself, some days it's like a slug is loading the pages and I get the no image box or "attach######"

It's rather random, lasts about 10 minutes, and them I'm back to normal. Text only pages aren't seemingly affected, but also load way less data. Happens more often after I load a gif to post, but isn't required.
This is my experience as well. Has been for a while now.
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
What happen if you right click on those images then select "Open image in new tab"?
Does it load fine?

Thanks!
Be few hours before I'm back on the laptop, but everything works fine and fast on my Android tablet, so I've narrowed it down to my laptop. Will post back later today with results of your request. Thanks
 

topcat989

Hamarabe Lover
Joined
Jan 2, 2001
Messages
19,327
Everything back to normal, closing thread. I rebooted router and cable modem, but don't think that was it. Whatever, just happy it worky now.:confused:
 
Status
Not open for further replies.
Top