Recent content by allen5055

  1. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    Thx. I think I'll hold off on buying a full backup pump, these things can last years. If one goes down I'll just limp along on my second one for a few days until a new one arrives. If I find just a cheap rotor though, that's a different story. Thx for your help.
  2. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    Thx, where'd u see a new D5 for $70?
  3. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    Already did that. I have a new, never used replacement D5 in there to replace the damaged pump. I'm simply thinking about how to make the damaged pump whole to have another backup on hand now. Would prefer to just buy a new rotor, but haven't been able to find anyone selling them besides...
  4. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    It looks like what's in this link. I don't trust aliexpress at all, but that's the right replacement part...
  5. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    It's still there and when I put a new impeller on it spins fine. By new impeller I mean I swapped a good one over to try it out from one of my good D5 pumps. What was worn from my dry run was the impeller bearing itself.
  6. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    Alright I disassembled the pump/radiator. The bad pump clearly had the impeller rubbing against the side. The good pump had the impeller rotating perfectly centered. I replaced the bad pump with my spare, made sure to put plenty of water in the system first, and now it's humming along quietly...
  7. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    Alright you guys have convinced me, I'll probably just stop being lazy and take it down right now. Also getting a 5900x Tuesday, could wait for that, but I think I can just pop the waterblock off the cpu, put the new one in without disconnecting the tubes.
  8. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    I have a second pump in there, the flow won't stop even if the damaged pump stops completely. That's one of the reasons I got a dual-pump design, so I know there's always one going if one suddenly dies. I'm just wondering if the damaged pump will make debris if the impeller scrapes against the...
  9. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    I actually have a spare D5 that I've had for a few years (warranty replacement, but while I was waiting I bought a new one). I'm just hoping not to rebuild my loop for a bit. Waiting for an EVGA 3080 hydrocool to become available, probably in 1-2 months. If the impeller is broken or gradually...
  10. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    It spins, it pumps, just at setting 5 my case vibrates. At 3, I can't feel the case vibrating.
  11. A

    Ran D5 pump while dry, now case vibrates

    I was rebuilding my loop and thought it was a bright idea to keep the D5 running while the reservoir was empty and dump water in. I have a dual D5 pump setup. Well, the case kept rattling after that, and I eventually realized it was all from one pump. It's a variable speed D5 pump, and when I...
  12. A

    Antminer E3 : 180MH/s on Ethash

    frankly these specs are about the same as my 4x Vega 64 system. I draw 840watts for 175 mhash ethereum. My system draws a bit more power because I have a ton of watercooling pumps/fans, etc but I know that people that ran a bare bones Vega 64 in open air could use 140w for 44mhash per card...
  13. A

    Vega 64 GPU not recognized

    XFX sent me a brand new card. The new one was molded. I put it under water and all four cards are working well mining ethereum. I am gradually going to find the undervolting limits but currently have them at 0.85v with my card driving the display at 0.875v (display driver always seems to need...
  14. A

    Vega 64 GPU not recognized

    I don't think there was actually water. The vrms had thermal tape and I left the card open to air for two days and there was still an oily residue. I think that's from the tape. The oiliness was still there. Also, if there was water, it was fresh deionized water, that shouldn't cause a...
  15. A

    Vega 64 GPU not recognized

    I had to RMA it. I put the aircooler back on. Once again, I noticed no damage. The RADEON logo on the cooler would light up but no orange light for the upper right card indicating the card was on (my other 3 cards have this). XFX let me RMA it. I never liked this card anyways. Shitty...
Top