Typing pointer going back few words

Discussion in 'Forum Help & Feedback' started by Nebell, Jan 21, 2018.

  1. Nebell

    Nebell [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,538
    Joined:
    Jul 20, 2015
    So when I try to type on this forum, more often than not the typing pointer where my messages are written suddenly jump a few words back.
    It's quite annoying and I don't know why it's happening, but it's only happening on this forum.
    And it's actually happening on more than one computer.

    Any ideas?
     
  2. Kyle_Bennett

    Kyle_Bennett Editor-in-Chief HardOCP Staff Member

    Messages:
    52,089
    Joined:
    May 18, 1997
    You likely have an extension that is causing the issue. Grammerly had bugs that they are aware of but have not fixed.
     
  3. Nobu

    Nobu 2[H]4U

    Messages:
    2,603
    Joined:
    Jun 7, 2007
    ImI having a similar issue on my phone. when I type it randomly types the wrong character (usually the first in the word im typing) and when I use word completion, it copys all of what I typed in the word already as many times as there are characters left.

    Just started recently, not sure if its the ime on this phone or chrome, but I havent seen it on other sites or in other apps yet.
     
  4. Kyle_Bennett

    Kyle_Bennett Editor-in-Chief HardOCP Staff Member

    Messages:
    52,089
    Joined:
    May 18, 1997
    We have not changed ANYTHING here on the forums for a good long time. So I am not sure why this is a recent thing. The only other instance we have been able to pinpoint was related to the Grammerly extension, and they basically confirmed the issue was on their end.
     
  5. Nobu

    Nobu 2[H]4U

    Messages:
    2,603
    Joined:
    Jun 7, 2007
    Alright, I'll report the bug against chrome mobile and see if they can reproduce it.
     
  6. Kyle_Bennett

    Kyle_Bennett Editor-in-Chief HardOCP Staff Member

    Messages:
    52,089
    Joined:
    May 18, 1997
    Also, I use Chrome browser on my phone all the time on our forum without issue.
     
  7. Nobu

    Nobu 2[H]4U

    Messages:
    2,603
    Joined:
    Jun 7, 2007
    It's only happening here (and until a second ago it had stopped), so im thinking something in the javascript isnt meshing with chrome and/or this ime. chrome just had an update on the 25th, so thats my #1 suspect. I even tried rebooting my phone.