Problems installing Office 2007 onto Vista x64.

equalme

Gawd
Joined
Sep 15, 2005
Messages
945
I have been trying all night to install Office 2007 onto my system. The problem I am running into is that when I start up a Office application (i.e. Word, Excel, etc.) it will try to install/customize some more and then a window will pop up saying something like:

"Microsoft Word has not been installed for the current user. Please run setup to install the application."

I have re-downloaded the Office 2007 Professional trial twice already. I have uninstalled and installed it back about 3-4 times already in normal mode. I have tried to install it in safe mode, but Office 2007 gives an error while trying to install.

The only thing I have found out is that if I turn of UAC, then there is no problem at all. But once I turn UAC back on, then it will keep showing the pop up telling me to run the setup again.

I have already tried the Office 2007 repair and diagnostic. They both did nothing.

I have only one user account on my computer and it is set to administrator. I have checked permissions to make sure Everyone has full control.

Please let me know if you know a fix of some sort!

Thanks,
Anthony
 

yossarian

Gawd
Joined
Nov 2, 2004
Messages
799
Not much help to you, but I simply slapped in the install disk for Office 2007 on my Vista 64 computer and it installed and ran with no issues.
 

equalme

Gawd
Joined
Sep 15, 2005
Messages
945
Hmm...maybe I should burn the download and try to install it that way. Thanks, I'll go give that a try. If anything, I can just go pick up a Enterprise edition from my university for $29.
 
Top