Need EVGA Precision App

Discussion in 'Video Cards' started by FrgMstr, Sep 20, 2018.

  1. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Can anyone share out the EVGA Precision App with OC Scanner in it. The EVGA site will not allow me to DL it, even when signed in. I guess because I did not buy cards from them.
     
  2. matt167

    matt167 Gawd

    Messages:
    707
    Joined:
    Dec 18, 2016
    Ive got an older evga version. Came on a gt 730 driver disc. Has the OC scanner.
     
  3. blackacidevil

    blackacidevil Gawd

    Messages:
    654
    Joined:
    Oct 1, 2004
  4. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Hmm, does anyone have the new standalone package that you can DL from EVGA?
     
  5. Imhotep

    Imhotep Gawd

    Messages:
    745
    Joined:
    Feb 12, 2014
    Hope this works. It is the latest version.

     
  6. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Got it, thanks!
     
  7. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Ah, I am out of the loop on this for obvious reasons. I assumed OC Scanner had been launched. Maybe that is why the DL link did not work?

    https://evga.com/ocscanner/
     
  8. Imhotep

    Imhotep Gawd

    Messages:
    745
    Joined:
    Feb 12, 2014
    The link works but, it is only working with GForce cards just like the latest Precision XOC.
     
  9. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    I am not sure what that means. Isn't it built to work with GeForce cards?
     
  10. Imhotep

    Imhotep Gawd

    Messages:
    745
    Joined:
    Feb 12, 2014
    As in they do not support turing yet.
     
  11. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Yeah, I think we got that, but just FYI, RTX is still branded as "GeForce," which is what was confusing about your post above.
     
  12. Imhotep

    Imhotep Gawd

    Messages:
    745
    Joined:
    Feb 12, 2014
    Right, sorry for the vague description. I don't know why I was under the impression GForce no longer applies to Turing. :D
     
  13. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Rgrt. All still GeForce for non-Titan cards. And even the damn Titan cards has GeForce branding on the actual card.....

    upload_2018-9-20_18-39-37.png
     
  14. Johnny_Utah

    Johnny_Utah Limp Gawd

    Messages:
    177
    Joined:
    Apr 29, 2010
  15. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
  16. Zepher

    Zepher [H]ipster Replacement

    Messages:
    16,663
    Joined:
    Sep 29, 2001
  17. Raendor

    Raendor Gawd

    Messages:
    845
    Joined:
    Sep 21, 2015
    Finally! If only it wasn’t beta and already supported 10 series. Would try on my iCX card.
     
  18. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    No I have to get some systems moved around to get this 2080 on the bench. Not exposed or grayed out on my 1080 Ti...
     
  19. Organik

    Organik n00b

    Messages:
    15
    Joined:
    Aug 28, 2018
    I recommend using MSI Afterburner with the Riva Statistics.. evga one is sorta junk imo.
     
  20. FrgMstr

    FrgMstr Just Plain Mean Staff Member

    Messages:
    47,995
    Joined:
    May 18, 1997
    Afterburner does not support Scanner yet.
     
    Starrbuck likes this.