Linksys WRT54G and HYUNDAI Modem

Discussion in 'Networking & Security' started by cyclone9, Jun 23, 2006.

  1. cyclone9

    cyclone9 [H]Lite

    Messages:
    65
    Joined:
    Jun 2, 2006
    1st lets c my LAN TCP/IP
    [​IMG]

    My Linksys WRT54G Router
    -Main Settings
    [​IMG]
    -Security
    [​IMG]
    -Wifi Setting
    [​IMG]
    -VLan
    [​IMG]
    -Advance Routing [ should i need to config this? ] :help:
    [​IMG]

    HYUNDAI MT800A Modem
    -Main Settings
    [​IMG]
    -LAN Config - nvr touch
    [​IMG]

    MSN ERROR OCCUR
    [​IMG]
    when i repair..wah no problem...
    [​IMG]

    Is there anything wrong? It still can surf net ~ .. but i cant reply or login to forum etc etc..its weird
    LINE ---HYUNDAI MODEM -- LINKSYS WRT54G -- PC
     
  2. dx2

    dx2 Gawd

    Messages:
    545
    Joined:
    Jan 6, 2005
    Turn the Firewall on.
    Change the SSID to something besides freakin linksys.
    Turn SSID broadcast off.
    Turn WPA-PSK on.
    Change the default admin password.
     
  3. cyclone9

    cyclone9 [H]Lite

    Messages:
    65
    Joined:
    Jun 2, 2006
    what can i do..where to chg?
     
  4. dx2

    dx2 Gawd

    Messages:
    545
    Joined:
    Jan 6, 2005
    the security tabs and the wireless tabs
     
  5. cyclone9

    cyclone9 [H]Lite

    Messages:
    65
    Joined:
    Jun 2, 2006
    y does that make it work?
    i connect my pc to the router using LAN cable... not wifi
     
  6. dx2

    dx2 Gawd

    Messages:
    545
    Joined:
    Jan 6, 2005
    Those settings are to secure your router.

    Change the IP address of the router to 192.168.1.2

    The modem and router are assigned the same address and its likely creating conflics on the network.
     
  7. cyclone9

    cyclone9 [H]Lite

    Messages:
    65
    Joined:
    Jun 2, 2006
    izit Router ip?
    and i also ned to chg starting ip?