Help with lolminer!!! Only 2 GPUs work!!

KennyB86

n00b
Joined
May 10, 2021
Messages
3
Have GPUs and work well for 70 hashtags wirh ethermine! But only 2 work! If I add more memory error happens wirh the DAG file. How do I get multiple GPUs to run full and not reduced hash rate! Here’s what my miner says!

AS FOLLOWS ins on my miner!

-----------------------------------------------------+
| _ _ __ __ _ _ ____ ___ |
| | | ___ | | \/ (_)_ __ ___ _ __ / | |___ \( _ ) |
| | |/ _ \| | |\/| | | '_ \ / _ \ '__| | | __) / _ \ |
| | | (_) | | | | | | | | | __/ | | |_ / __/ (_) | |
| |_|\___/|_|_| |_|_|_| |_|\___|_| |_(_)_____\___/ |
| |
| This software is for mining |
| Ethash, Etchash |
| Equihash 144/5, 192/7, 210/9 |
| BeamHash I, II, III |
| ZelHash (EquihashR 125/4/0) |
| Cuck(ar)oo 29 |
| Cuckaroo 30 CTX |
| Cuckatoo 31/32 |
| |
| |
| Made by Lolliedieb, May 2021 |
+---------------------------------------------------------+

Setup Miner...
OpenCL driver detected.
Number of OpenCL supported GPUs: 3
Cuda driver detected.
Number of Cuda supported GPUs: 3
Device 0:
Name: GeForce GTX 1080 Ti
Address: 1:0
Vendor: NVIDIA Corporation
Drivers: Cuda, OpenCL
Memory: 11264 MByte
Active: true (Selected Algorithm: ETHash Cuda)
Device 1:
Name: GeForce RTX 2080
Address: 3:0
Vendor: NVIDIA Corporation
Drivers: Cuda, OpenCL
Memory: 8192 MByte
Active: true (Selected Algorithm: ETHash Cuda)
Device 2:
Name: GeForce RTX 2060 SUPER
Address: 5:0
Vendor: NVIDIA Corporation
Drivers: Cuda, OpenCL
Memory: 8192 MByte
Active: true (Selected Algorithm: ETHash Cuda)

Connecting to pool...
Connected to us2.ethermine.org:4444 (TLS disabled)
Set Ethash stratum mode: Ethereum Proxy
Authorized worker: MYWALLET ADDRESS DELETED FOR THIS FORUM! lolMinerWorker
New job received: 0xc1f54a Epoch: 413 Target: 0000000112e0be82
Start Mining...
GPU 1: error when allocating memory or building DAG. Disabling card.
GPU 0: error when allocating memory or building DAG. Disabling card.
New job received: 0x9d2874 Epoch: 413 Target: 0000000112e0be82
Press any key to continue . . .
 

auntjemima

Supreme [H]ardness
Joined
Mar 1, 2014
Messages
8,006
What I was told is this... And it works for me with a 5 card rig.

You need to set a custom pagefile. I run a file that is 2gb more than all of my GPU ram combined. So, for me that file is 51gb.
 

KennyB86

n00b
Joined
May 10, 2021
Messages
3
What I was told is this... And it works for me with a 5 card rig.

You need to set a custom pagefile. I run a file that is 2gb more than all of my GPU ram combined. So, for me that file is 51gb.
Think I know what you’re talking about but explain so I can copy it as needed. I would greatly appreciate it!!
 

auntjemima

Supreme [H]ardness
Joined
Mar 1, 2014
Messages
8,006
Think I know what you’re talking about but explain so I can copy it as needed. I would greatly appreciate it!!

I'm not at my PC right now, but here is a link to changing the pagefile in windows 10. After getting to that point, you need to add up the memory from each card and then add 2gb and set that for the minimum AND maximum page file.

https://computerinfobits.com/adjust-page-file-windows-10/

Mine is 11gb + 11gb + 11gb + 8gb + 8gb + 2gb, for a total of 51gb.
 

KennyB86

n00b
Joined
May 10, 2021
Messages
3
I'm not at my PC right now, but here is a link to changing the pagefile in windows 10. After getting to that point, you need to add up the memory from each card and then add 2gb and set that for the minimum AND maximum page file.

https://computerinfobits.com/adjust-page-file-windows-10/

Mine is 11gb + 11gb + 11gb + 8gb + 8gb + 2gb, for a total of 51gb.
Okay thought I already tried that lol but didn’t lol! Thank you man! I got out of bed to just try it before bed. It works! Now I can install my other cards! Thanks man!
 

auntjemima

Supreme [H]ardness
Joined
Mar 1, 2014
Messages
8,006
Okay thought I already tried that lol but didn’t lol! Thank you man! I got out of bed to just try it before bed. It works! Now I can install my other cards! Thanks man!
Perfect! Glad it worked for you bro.
 
Top