gpuz not seeing physx

fuzchunk

Limp Gawd
Joined
Dec 10, 2012
Messages
128
My setup is z77 mobo and 2x 7970 in xfire and eyefinnity @ 8x v3.0 one gtx 260 for hybrid ppu @ pcie 1x v2.0.

1 driver swept ati nvidia software out.
2 install amd cat 13.9 reboot
3 PreHybrd as admin
4 install 314.22 driver only reboot
5 disable MSE
6 installed PhysX-9.13.0604
7 Hybridiz as admin
8 ????? physx not checked in gpuz :confused:

I did try the Legacy ageia mod and card on this installation with some success. I also used driver fusion to sweep out physx could the old software bork My bits?

thanks in advance
 
Last edited:

Araxie

Supreme [H]ardness
Joined
Feb 11, 2013
Messages
6,449
the trick of use dedicated Nvidia as PhysX with AMD cards are no longer possible since long time ago due to both drivers from AMD and NVIDIA block it, theres many trick (google it) that allow to activate PhysX in hybrid setup but they produces more troubles than benefits...
 

d50man

2[H]4U
Joined
Jan 22, 2002
Messages
2,756
NONSENSE, use the current AMD driver and the nvidia 314.22 driver

uninstall newer drivers for card and physx and start over
instal 314.22, REBOOT
then only do (run as admin) hybridiz
reboot, try game
then report back
 

fuzchunk

Limp Gawd
Joined
Dec 10, 2012
Messages
128
I am using 314.22 was tempted to try newer drivers. I had an old ageia card and drivers I think part of that mod borked my hybrid setup. I still have the ageia tray icon. noting in uninstall, startup or reg. may be quicker to backup and reinstall:eek:
 

pxc

Extremely [H]
Joined
Oct 22, 2000
Messages
33,064
I have a nvidia GPU in my laptop and GPU-Z detects/checks PhysX once, then will never detect it again. I think it has some bugs.
 

fuzchunk

Limp Gawd
Joined
Dec 10, 2012
Messages
128
re installed windows, new sound card, mod works fluidmark gets the same performance on cpu 3570k 4.2 ghz and gt430 700mhz at least it frees up my cpu. may need to try the gtx 260 ;)
 
Top