Fluidmark 1.4 hybrid PhysX

sleeper52

Limp Gawd
Joined
Feb 5, 2011
Messages
328

Revdarian

2[H]4U
Joined
Aug 16, 2010
Messages
2,616
For a 3d application to use more than 1 gpu you need a crossfire profile for the application.

Since fluidmark is such a small thing i doubt that AMD will take their own time to make one and add to the cap's so your best bet is to just try and see if you can force AFR with radeonpro, or get the 12.1 leaked betas and make a crossfire profile yourself.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=354402 => the leaked 12.1 "preview"
 

sirmonkey1985

[H]ard|DCer of the Month - July 2010
Joined
Sep 13, 2008
Messages
22,232
redarian pretty much nailed it.. but its a physX benchmark anyways, the second gpu shouldn't have an effect on performance since the majority of the benchmark is being processed by the gtx 260.
 

sleeper52

Limp Gawd
Joined
Feb 5, 2011
Messages
328
For a 3d application to use more than 1 gpu you need a crossfire profile for the application.

Since fluidmark is such a small thing i doubt that AMD will take their own time to make one and add to the cap's so your best bet is to just try and see if you can force AFR with radeonpro, or get the 12.1 leaked betas and make a crossfire profile yourself.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=354402 => the leaked 12.1 "preview"


i'm also experiencing the same thing for unigine heaven 2.5 though with only one card having any load....
i'm currently using catalyst 11.11b and with skyrim i do have crossfire working properly so the card is definitely okay.

thx for the replies btw
 

N1GHTRA1N

Gawd
Joined
Apr 24, 2009
Messages
781
Are you running in Full Screen? CF required full screen. Unigine works with Crossfire and that driver you mentioned because I ran it a few days ago.
 

sleeper52

Limp Gawd
Joined
Feb 5, 2011
Messages
328
Are you running in Full Screen? CF required full screen. Unigine works with Crossfire and that driver you mentioned because I ran it a few days ago.

Ah! so that's how it is. Tried full screen and it works =]
Thanks to all those that replied.
 
Top