Blank articles on Front Page

Discussion in 'Forum Help & Feedback' started by Welsper, Jun 18, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Welsper

    Welsper Gawd

    Messages:
    626
    Joined:
    Jun 30, 2005
    Whenever I go to hardocp.com and click an article to read, the article doesn't show up
    Example:
    (This is the GTA5 article on the front page)
    upload_2017-6-18_9-57-54.png
     
  2. Kyle_Bennett

    Kyle_Bennett El Chingón Staff Member

    Messages:
    44,450
    Joined:
    May 18, 1997
    Thanks. Will give that a look.
     
  3. Wyodiver

    Wyodiver Gawd

    Messages:
    856
    Joined:
    Aug 15, 2004
    I'm not sure if this helps or not, but I had the same exact problem on some Mediacom pages a couple hours ago. No text when using Chrome, but FF worked fine. Both browsers are current with updates.
     
  4. harbingerofdoom

    harbingerofdoom Limp Gawd

    Messages:
    306
    Joined:
    Apr 17, 2007
    checked to see if its happening in more than one browser- yes.. happening in both firefox without any plugins, and chrome with adblockers
     
  5. Tweak42

    Tweak42 Limp Gawd

    Messages:
    480
    Joined:
    Dec 1, 2010
    Came here to add I'm experiencing the same thing. I normally click thru to articles from the RSS feed. Firefox, uBlock Orgin disabled.
     
  6. Kyle_Bennett

    Kyle_Bennett El Chingón Staff Member

    Messages:
    44,450
    Joined:
    May 18, 1997
    This should all be fixed now, let me know if it is not.
     
  7. harbingerofdoom

    harbingerofdoom Limp Gawd

    Messages:
    306
    Joined:
    Apr 17, 2007
Thread Status:
Not open for further replies.