ATI 5870 driver issues

FocalFury

n00b
Joined
Nov 17, 2009
Messages
58
Hi
This problem has been recreated on 10.1, 10.2 (& using a hotfix), 10.3 release candidate drivers
as well as
2 separate Sapphire HD 5870 graphic cards.

Needless to say I'm struggling with my patience and need some help.
Some of you may remember my graphical issue with my mouse cursor doing some crazy things.
Its very consistent, happening more often than not anymore.

Other items of interest.
This happens when in eyefinity across 3 monitors (2xDell 2408 &1 Dell 2405)
Also it happens when not in eyefinity but each monitor being separate
It also happened when I was only using 2 monitors (Samsung T260HD & Dell 2405)

The cursor issues will only happen on one monitor and not the other 2. It is random which monitor it will happen on, mostly its the left, but sometimes the center. Never more than one monitor at a time.

I've noticed at times the cursor becomes distorted only after moving the cursor to the very bottom of the screen and bringing it back into view if you will...again random.

---enough with the background---
onto the pics
Keep in mind since PRTSCRN does not take a pic of the mouse I have to use my DSLR

https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2195.JPG

https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2199.JPG

https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2200.JPG

https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2202.JPG
this one is fun :|

https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2203.JPG


difference between the monitor on the left with the problem, but the middle monitor not so much.
BAD
https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2197.JPG
GOOD
https://dl.dropbox.com/u/1545535/ATI mouse/IMG_2196.JPG



This has just been a really rough experience and I appreciate any insight you guys may have.
I am going to copy paste this into an ATI support ticket once I figure out the right place to send this.

Thanks again
let me know if you guys want any further info like a dxdiag or something
 

Pieter3dnow

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 29, 2009
Messages
6,789
I have heard that Gigabyte mainboards require a bios upgrade to fix mouse cursor problems.
 

lloydxd

Weaksauce
Joined
Jan 11, 2008
Messages
115
Happens to me when I'm playing a game and Alt+Tab out. It usually goes away after a while and I don't notice it too much. My cursor doesn't look like yours, but looks like an "ammo" animation.
 

FocalFury

n00b
Joined
Nov 17, 2009
Messages
58
ok thanks
I filled that out
but i realized there was no "leave contact info" so I have no way of being contacted.
Hopefully action is taken
 

Igg

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 4, 2002
Messages
1,338
This also happens with my xfx 5870 & 2 HP + 1 Dell 2408.
It's a driver issue i think
 

Intel_Hydralisk

Supreme [H]ardness
Joined
Feb 6, 2005
Messages
4,743
This happens to me, but only on my DP monitor. All 3 of my monitors are identical, and only the one that's connected with displayport shows this. It happens sometimes after gaming / alt tabbing out. It eventually fixes itself, don't know how.
 

N3mi5is

Gawd
Joined
May 13, 2007
Messages
915
Anything materialize out of this? My brother has an eyefinity setup with a 5870 and has the same problem, but its not limited to the DP monitor.
 

USMCGrunt

2[H]4U
Joined
Mar 19, 2010
Messages
3,113
I have the exact same thing happen to me but only when and after ive been playing C&C4. Any other game I dont have an issue with...I figured it was a game issue...mabye not? And when it does it to me, its across all 3 monitors, not just one.
 

Tamlin_WSGF

2[H]4U
Joined
Aug 1, 2006
Messages
2,974
I have the exact same thing happen to me but only when and after ive been playing C&C4. Any other game I dont have an issue with...I figured it was a game issue...mabye not? And when it does it to me, its across all 3 monitors, not just one.
Its not a game issue, but a driver issue. Several have this in multi-monitor setups (it only seems to affect multimons).
 
Top