Recent content by Greenmonster485

  1. G

    Possible odd motherboard ethernet port issue

    I don’t really want to intentionally fry another piece of hardware and eat the cost. The motherboard is brand new. Voltage at the outlet is 121.7 @60 hz with everything on at idle. While running prime95 and furmark, it was 120.7 @ 60 hz. This is according to my kill-a-watt. I have split apart an...
  2. G

    Possible odd motherboard ethernet port issue

    Bought another new router. Have not connected the new computer to it. Seems like I’m going to be returning the new motherboard as I can’t figure out a way to test it and any shop I’d trust to take my computer to are currently closed due to the pandemic.
  3. G

    Possible odd motherboard ethernet port issue

    Additionally the last time any electrical work was done on the house was over two years ago when a few circuits were added.
  4. G

    Possible odd motherboard ethernet port issue

    Yes, the computer was plugged back into the same outlet. The old router has stayed plugged into the same outlet the whole time. That circuit has this computer, my wife’s computer (i5 4670k w/1070 gtx), printer, computer speakers, modem, router and the garage door opener. Nothing new or different...
  5. G

    Possible odd motherboard ethernet port issue

    Hello, I am a long time lurker but this is my first post. This will be a long post as I don’t know what my issue might be. For a summary of the issue, please scroll to the bottom of the post. First off, I have been building my own computers for close to 20 years now as a hobby both for myself...
Top