Recent content by DWD1961

  1. D

    Modem: Slow Download Speeds Motorola 7420

    It was a bad piece of coax, about 10' long between a line connector under our house to the modem. I just fed the new coax to the tech outside, and bam, good to go. We both inspected the old piece of coax, and there was no physical damage. Anyone have any ideas why a perfectly good piece of coax...
  2. D

    Modem: Slow Download Speeds Motorola 7420

    Motorola tech support said pretty much the same thing, and said it was on the ISP side. Comcast is coming today. I'll post back. I have a intuition they are not going to find anything. I hope I'm wrong.
  3. D

    Logitech G Hub - Still Sucking?

    I dumped Logitech for ROCCAT. Their mice are moire comfortable and their software works perfectly and is intuitive. Their CS is stellar too.
  4. D

    Modem: Slow Download Speeds Motorola 7420

    Tried power cycle and reset. I live in a duplex that shares the connection to the street with my neighbor. Just one coax comes in from the underground street connection and serves both of us. She said her speeds are fine. I went to the ISP office and they ran a test to my house and said...
  5. D

    Modem: Slow Download Speeds Motorola 7420

    Motorola 7420 Win 11 All of the sudden, I'm getting 4-5Mbps. I can usually max out around 120Mbps, but I've really felt the slow down since Saturday night. As usual, Comcast says everything on their end is perfect, but didn't send out a tech yet.
  6. D

    Internal USB C adapter/splitter?

    I'm rebuilding in a new case and the new case has a front USB C port. However, my MB only has one 3.1 port . If there a plsitter/passthrough that would allow me to utilize the case's front USB C port, while retaining the USB A ports? I've found the converters that convert the entire internal...
  7. D

    External Drive Showing As Connected to Bluetooth 3.0?

    This was just my fault. For some reason I was reading USB 3 as BT 3.0. For fucks sake, I'm gonna check myself in.
  8. D

    External Drive Showing As Connected to Bluetooth 3.0?

    There was one other post I found when searching that said the same thing about a Western Digital external drive, which wasn't BT. The thread never specified a reason. DRIVE: https://www.klevv.com/ken/products_details/ssd/Klevv_Cras_C710_SSD.php ENCLOSURE...
  9. D

    External Drive Showing As Connected to Bluetooth 3.0?

    Win 11 When I plug an external drive (USB enclosure with a 2880 NVME) it shows up in Bluetooth devices as connected to BT 3.0. If I unplug it, it goes away. It's not a BT device. Stumped me.
  10. D

    Upgrade this Gaming rig, or gut it and rebuild?

    Modern computer PSUs are pretty amazing, especially compared to the PSU we use to get when we bought a case. Yeah, cases use to come with installed PSUs. That was way, way back in the day, in the 90s. And as shitty as they were with ripple and etc., we never had one destroy any hardware. Power...
  11. D

    Upgrade this Gaming rig, or gut it and rebuild?

    Yeah it doesn't matter, except for PSU initial cost.
  12. D

    Upgrade this Gaming rig, or gut it and rebuild?

    This thread on nVidia certainly supports your position: if your oscilloscope can measure with, say, millisecond resolution then it would be normal to observe such power spikes, though I am a bit surprised that they would reach as high as 600W. While CPU and GPU power spikes are usually not in...
  13. D

    Upgrade this Gaming rig, or gut it and rebuild?

    Most of the time, like right now writing this response, our PSU are operating at less than 10%. Right now my GPU and CPU combined are using 24 watts. I have a Corsair 550 RTX PSU. Plenty of power and more efficient at lower wattage than 1000 watt versions. Even tapping out my rig playing games...
  14. D

    Upgrade this Gaming rig, or gut it and rebuild?

    I wouldn't go with a 27. 32 inch can be had for nearly the same price. I got this one in Dec 2020 and have had no problems at all with it. Going for 279.00 right now on Amazon...
  15. D

    Bad Juju :( Black screen on boot

    You need to read the thread. I already replaced the MB with the new Gigabyte B550 version. Posted immediately with no video problems. After the old board came back, I installed the CPU and again, no video.
Top