Recent content by AJ84763

  1. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    It's not the BIOS, Gigabyte confirmed any board with a SN20 starting serial already has the latest F8 out of the box.
  2. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    Unfortunately Gigabyte are not that easy to deal with when it comes to customer support. They want me to return it to the reseller for return to them for testing, after explaining that there closed at the moment and are not processing returns they don't seem to care. This is exactly why I...
  3. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    CPU sockets fine none of the pins are bent. Just re connected the whole system with only obe RAM stick in slot A1 and it seems nothing has changed. Plugged the cmos battery back in (took it out last night before going to bed) flicked the psu on, tje rgb effects on the board flashed white once...
  4. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    Im starting to think that its the cpu as when i remive it then i at least get the cpu debug led to light up. Im assuming the cpu needs to be installed for the post codes to show up? The last time i had these symptoms it was indeed a dead 7700k hence why i suspect its the cpu not the board. If it...
  5. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    I think my original RM1000i was faulty hence why I got a different result. Well it was working on my old board but when connecting it to the master it would not work then connecting it to my old board it again would not work despite lighting up the board Leds. I even tried the pin in pin 4 and 5...
  6. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    No I was using both stock cables for their respective PSU. Unfortunately the store I bought the board from isn't taking returns at the moment thanks to this whole human malware thing. Might see if I can find a store that's open and grab a g5400, the product page says that should work on the...
  7. A

    Brand new Z390 Aorus Master & 9900KF wont boot - Flicking PSU switch blinks mobo lights once than turning pc on does nothing no debug lights or codes.

    Hi All, Just wanted to see if I'm missing something. I bought a new Z390 Aorus Master and a 9900KF on Monday to do a new build, being stuck at home for 4 weeks has suddenly given me the itch to go back into water cooling. I'll get the basics out of the way first, yes all the cables are plugged...
Top