X570 Motherboard without Problems?!

N4CR

Supreme [H]ardness
Joined
Oct 17, 2011
Messages
4,639
Woah, that's an unexpectedly specific issue with the 2080ti.. thanks for the update.
 

exlink

Supreme [H]ardness
Joined
Dec 16, 2006
Messages
4,621
Woah, that's an unexpectedly specific issue with the 2080ti.. thanks for the update.
Indeed, first time I've come across a piece of hardware refusing to work properly with just one other component and it NOT being a compatibility issue.
 

tived

n00b
Joined
Aug 31, 2006
Messages
33
I am a little late to the party

I have build a new system based on MSI PRESTIGE X570 CREATION w Ryzen 9 3900x, Noctua D-15 cooler in an Fractal Design Define 7 XL case, it’s nearly silent. The chipset fan rarely spins up. I have 3 case fans that I can’t hear.
2x32gb G.Skill Ripjaws V 3200
1x Seagate 520 1tb gen4 NVME
2x Corsair MP600 2tb gen4 NVME
ASUS RTX-2070 super

only mistake I made which is visually is getting the silver beige D-15 over the black, it’s pure vanity because I don’t keep the case open and have solid doors, it’s a workstation not a show pony 😂🤦🏼

I haven’t truely been putting the system to the test as I would like to setup Windows 10 on the two MP600 in RAID-0, but I am struggling and need help.

it’s a simple setup with no issues when installed on a single NVME

henrik DAFB0519-2B75-436F-A980-C7E44F631114.jpeg A7CAA6CF-FB32-48E0-AB1D-9632ABBAF2A6.jpeg D94F1016-B71E-4971-AF82-BF0EAA9D3487.jpeg E3E52D72-F113-43E9-B815-BDEB3CE6A5CD.jpeg
 

c3k

2[H]4U
Joined
Sep 8, 2007
Messages
2,159
I have two x570 builds (check sig) and one x470. I have had zero issues with any of these mobos.
 
Top