The [H]ardForum Perpetual Freebies Thread

Discussion in 'For Sale / Trade' started by crewzen, Feb 3, 2008.

  1. janas19

    janas19 [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,648
    Joined:
    Jan 20, 2012
    I'll give it a try, thanks!
     
  2. NobleX13

    NobleX13 2[H]4U

    Messages:
    3,130
    Joined:
    Jun 15, 2010
    Have:

    NVIDIA Quadro 400 PCI-e Graphics card (full height) GONE
    200GB SATA 3.5" HDD GONE
    4GB ECC DDR2 FBDIMMs GONE
     
    Last edited: Feb 18, 2018
  3. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006

    NobleX13 YGPM!
     
  4. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    Can anyone use a good board and processor combo for a 775 main board? With dual core CPU?
     
  5. techdude01

    techdude01 2[H]4U

    Messages:
    3,007
    Joined:
    Aug 27, 2005
    Edit:

    Are you asking for a mobo/processor combo? I could use a micro atx s775 mobo if you have one.
     
    jackofalltrades likes this.
  6. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    I am looking for someone wanting a 775 board and CPU I believe it's a at I'll check when home to be sure.
     
  7. techdude01

    techdude01 2[H]4U

    Messages:
    3,007
    Joined:
    Aug 27, 2005
    Sounds good. Also sending you a PM.
     
  8. the snake

    the snake [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,142
    Joined:
    Oct 14, 2001
    i have needed a 775 mobo for awhile now, my old abit 35pro seems dead and i have a nice Q6600 that i could still run...........
     
    jackofalltrades likes this.
  9. the snake:

    I have a pretty much-intact Dell 410- Mobo, E6420 C2D 2.14GHz, 2 X 1GB DDR2, PSU, Case, etc.

    It worked fine when it was decommissioned. No vid card.

    Keep in mind, Dell is proprietary. Their 410 Mobo won't fit in a standard case.


    Any interest?
     
  10. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    I have several of these 775 micro ATX boards I don't think there is anything propriety about the board but Wyodiver may know something I don't about the motherboard. My board I believ when I looked them up supported core2 quad up to 1333 MHz fsb cpu's
    Mine is in a OptiPlex 330-380 case depending on the one I grab, I can send it in the case or just a board and cpu.
     
  11. GiGaBiTe

    GiGaBiTe Gawd

    Messages:
    852
    Joined:
    Apr 26, 2013
    To further cause confusion, they have two types of BTX.

    The first and original BTX spec was basically an inverted ATX motherboard in a BTX case. These boards can work in normal ATX cases if you can sort out the mounts and proprietary headers. There are a few Dell machines like this.

    The later BTX spec moves things around the board and isn't compatible at all with ATX. A big problem with BTX is the slots are reversed like ISA slots were and point upwards. This makes it impossible to use dual slot video cards in machines like the Optiplex 755 because Dell didn't provide for a slot above the PCIe slot that dual slot cards use for exhaust.
     
  12. Yeah, I know, it's nuts. What I have is a Dell XPS 410, complete, except for the original GPU that died.

    I would love to find a home for everything.
     
  13. catogtp

    catogtp [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,130
    Joined:
    May 28, 2007
    My last 410 died last year. The caps were dead and I replaced them but it took out other stuff. Ended up giving the CPU away and tossing the rest, couldn't even give it away.
     
  14. the snake

    the snake [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,142
    Joined:
    Oct 14, 2001
    thanks for the offers and advice, i hate to sound un-greatfull, but would prefer a normal board such as a asus, abit, ect.
     
  15. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    I have a few floopy drives and cables
     
  16. janas19

    janas19 [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,648
    Joined:
    Jan 20, 2012
    Don't know how big your city is, but try posting in the Wanted section on CL. I've gotten boxes full of obsolete computer hardware free from older, retired computer guys.
     
  17. NobleX13

    NobleX13 2[H]4U

    Messages:
    3,130
    Joined:
    Jun 15, 2010
    Good idea. I am all set with obsolete hardware right now. Got four HP Compaq DC 6000 MT desktops for 22.50 each. Not bad for a complete system with a Core 2 Duo E8400 and 4GB of DDR3. I already dropped a Q9400 I had laying around into one of them.
     
  18. grumpy_rock

    grumpy_rock Limp Gawd

    Messages:
    314
    Joined:
    Sep 7, 2010
    I have some used ULTRA 350, 450 and 500 watt power supplies. I have moved on to better power supplies. These are the the free after rebate items from the old Tiger Direct.
    Model LS500 or 500p if you want to look them up and get an idea of what they are.
    I had no issues with them but they were free after rebate so.....http://www.legitreviews.com/the-free-after-rebate-ultra-500w-power-supply_465

    also have
    Case for iPad Pro 9.7 inch Ultra Thin PU Leather Case Magnetic Folio Stand Protective Cover with Card Slots (Rosa)
    Bought it. Do not need it. Cannot return it.

    PM if you want anything Shipping from 44140
     
  19. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    I am looking for a server grade board that is a e-atx form factor for dual Xeon 5000 cpus
     
  20. NobleX13

    NobleX13 2[H]4U

    Messages:
    3,130
    Joined:
    Jun 15, 2010
    I got rid of one of these earlier this year. Sorry I didn't keep it.
     
    jackofalltrades likes this.
  21. GiGaBiTe

    GiGaBiTe Gawd

    Messages:
    852
    Joined:
    Apr 26, 2013
    Does anyone have a spare Windows 7 key? It doesn't matter if it's home or pro (as long as it's not basic), I need it for a computer that is being donated to a low income family.

    Someone else offered me a key awhile back but never got back to me.
     
  22. NobleX13

    NobleX13 2[H]4U

    Messages:
    3,130
    Joined:
    Jun 15, 2010
    Sure. I'll send you a PM with the key.
     
    stinger608 and pendragon1 like this.
  23. jackofalltrades

    jackofalltrades 2[H]4U

    Messages:
    3,673
    Joined:
    Feb 7, 2006
    I have the following for the cost to ship:
    3 Dell 330-380 mainboards w/cpus with the front IO card to ease assembly and 2 Dell delta 305 watt PSU's they have cpu's ranging from Pentium d 2 ghz to core 2 duo 2.5 ghz all have been boot tested and should work fine no bulging caps or anything.
     
  24. SamirD

    SamirD 2[H]4U

    Messages:
    2,794
    Joined:
    Mar 22, 2015
    You got pm. (y)
     
  25. TypeO

    TypeO [H]ardness Supreme

    Messages:
    6,593
    Joined:
    Nov 1, 2000
    Long shot...anyone have a 56k modem that has Win7 drivers? Donated a computer but forgot they didn' have broadband and now in a pickle. All 4 pci cards I have don't have drivers for Win7.
     
  26. SamirD

    SamirD 2[H]4U

    Messages:
    2,794
    Joined:
    Mar 22, 2015
    I don't happened to have a modem, but if the system has a serial port, you can easily use an external modem if someone has one of those.

    And even if it doesn't have a serial port, you can find a usb serial port adapter pretty easily.
     
    TypeO likes this.
  27. -zax-

    -zax- [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,976
    Joined:
    Jul 21, 2004
    Like SamirD stated earlier, you can use an external modem. I still have some equipment at my office that I have to use a dial-up modem to get in with. Ironically, Windows 10 found it without even having to do anything special, and that was using a USB to serial adapter.

    You're also need to find a DB25 to DB9 serial cable to make it work since the external modems have a DB25 connector.

    There's a chance I may have an extra US Robotics v92 external modem laying around the office. If you can't find anything within the next day or two, let me know.
     
    Last edited: Feb 27, 2018
  28. TypeO

    TypeO [H]ardness Supreme

    Messages:
    6,593
    Joined:
    Nov 1, 2000
    Thx. I know and have all the cables but sold my US Robotics 3453c modems several years ago. You know how it is. Dont need it until you get rid of it. I found another in excellent condition for $15.99 shipped. I took it.
     
    -zax- likes this.
  29. -zax-

    -zax- [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,976
    Joined:
    Jul 21, 2004
    Not a bad deal! Would have cost me probably north of $10 to ship one from Northeast Montana...
     
    TypeO likes this.
  30. SamirD

    SamirD 2[H]4U

    Messages:
    2,794
    Joined:
    Mar 22, 2015
    Glad you found something like this. Sometimes it's hard to beat what someone has for sale like this. (y)
     
  31. GiGaBiTe

    GiGaBiTe Gawd

    Messages:
    852
    Joined:
    Apr 26, 2013
    Does anyone have a dual core Socket AM2 processor? I need one for an older Dell Inspiron 531s which has a single core Sempron.
     
  32. -zax-

    -zax- [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,976
    Joined:
    Jul 21, 2004
    I have a Athlon 64 x2 5000+ that's collecting dust. I believe it worked when I pulled it, but can't guarantee that it still works... There are no bent pins that I can see either.
     
    stinger608 likes this.
  33. TypeO

    TypeO [H]ardness Supreme

    Messages:
    6,593
    Joined:
    Nov 1, 2000
    And........he cancelled. 3 days ago and now he tells me. Ordered another tonight.
     
  34. -zax-

    -zax- [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,976
    Joined:
    Jul 21, 2004
    Well, if it happens again, let me know.
     
  35. mnewxcv

    mnewxcv [H]ardness Supreme

    Messages:
    6,478
    Joined:
    Mar 4, 2007
    anyone have a gtx gpu collecting dust? Something not that old with some cuda cores for a little video editing acceleration.
     
  36. NobleX13

    NobleX13 2[H]4U

    Messages:
    3,130
    Joined:
    Jun 15, 2010
    Not at the moment but if I get any old quadro cards in I will let you know. Gave away a Quadro 400 recently. Not sure if that is new enough or not.
     
  37. mnewxcv

    mnewxcv [H]ardness Supreme

    Messages:
    6,478
    Joined:
    Mar 4, 2007
    looking for something a little better, I think a minimum of 1gb vram. Not looking for anything crazy, just trying to take the load of a not so powerful CPU that isn't yet ready to retire.
     
  38. SamirD

    SamirD 2[H]4U

    Messages:
    2,794
    Joined:
    Mar 22, 2015
    If run into another one of those, it would be perfect for me since I'm just doing normal stuff. On-board video leaves a lot to be desired. :cry:
     
  39. Tetsu

    Tetsu Limp Gawd

    Messages:
    257
    Joined:
    Feb 24, 2016
    Hello,

    I have 2x invites to pretty good 0-day tracker torrent.ai
    Write me a pm with your email and I'll send you an invite.
     
    Last edited: Mar 3, 2018