putting World of warcraft on dvd

Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
has anyone taken all the cds and put them on 1 dvd for ease of use to carry around is so is there a guide or anything like that thanks alot
 

Harkamus

Supreme [H]ardness
Joined
Jun 30, 2001
Messages
4,293
Ease of use...unless you mean installation of the game itself, you don't need the cds to play the game.

But, I will try to burn them on dvd tonight.
 
Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
right ease of use for the install of the game so i only have to do one thats its not a big thing but easier to manage then 4 cds
 

obs

Supreme [H]ardness
Joined
Nov 4, 2002
Messages
4,835
What you could try doing is imaging all the CDs and burning the images to DVD. Then you just mount the images as needed with daemon-tools or another virtual drive. Not the cleanest method but it should work if simply copying all the files to a DVD doesn't.
 
Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
true that would work but i know i did it with doom3 so i was curious about WOW if there is no way then that way would work
 
Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
i have not said anything about a cd patch or cd crack at all have because if i have please quote me i cant remember ,
 

lomn75

Purple Ace
Joined
Jun 26, 2000
Messages
6,613
I'd go with obs' suggestion -- seems like you'd run into problems with expected disc swaps if you tried to install direct from DVD.
 

Ashtaka

Gawd
Joined
May 8, 2001
Messages
842
AlexStenka said:
Lock Lock Lock It Up! :p

Read the rules. ;)

You can't pirate WoW anyways. *shrugs*

I don't see why you couldn't just slap all the files on a DVD since that's what the DVD version does.
 

bonkrowave

2[H]4U
Joined
Oct 12, 2004
Messages
3,050
Lordnikon981 said:
i know thats why i thought this was no big deal i dont know who he is trying to impress

Trying to impress himself, most likely ... and even there he failed.
 

LiquidX

2[H]4U
Joined
Jan 7, 2004
Messages
3,769
What would be the point of putting the retail game you bought on a DVD? Yes, "ease of use to carry around" but then you will have 5 discs to deal with. :confused:
 
Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
uh... that would be a no i would leave the other 4 put up somewhere safe and onlu use the dvd to install on as many machines as i want so when ever i go to one i can play my account
 

CyberCRAP

Gawd
Joined
Feb 4, 2001
Messages
710
Well i know for a fact that the game can be burnt w/o issue on cdrs. My laptop couldn't read the cds I got with the game because of a crappy press. Also my desktop took forever to install because of the same issue. However I was able to rip the cds and burn them on cdrs and install them on my laptop. What you could do is rip the cds as images and burn all the images on one dvd then load each image using daemon tools. Other than that I don't know of any way.
 

Othersider

Gawd
Joined
Jan 28, 2005
Messages
576
Lordnikon981 said:
uh... that would be a no i would leave the other 4 put up somewhere safe and onlu use the dvd to install on as many machines as i want so when ever i go to one i can play my account

So in other words you're looking to sneak some gaming onto work machines. :p
 

Blauman

[H]ard|Gawd
Joined
Jul 27, 2004
Messages
1,550
Othersider said:
So in other words you're looking to sneak some gaming onto work machines. :p

I have WoW on my PC at work :). It runs just fine on my p4 2.2 and Quadro 4 :D
 
Joined
Aug 12, 2004
Messages
42
yep your excatly right its then i have to get the firewall done so i can play win the boss is not around ;)
 

wfalcon

[H]ard|Gawd
Joined
Sep 7, 2000
Messages
1,916
CyberCRAP said:
Well i know for a fact that the game can be burnt w/o issue on cdrs. My laptop couldn't read the cds I got with the game because of a crappy press. Also my desktop took forever to install because of the same issue.

My laptop took forever to install...didn't realize that was the reason why...thought it was normal or decompressing files. Did it install much faster after using the images?
 

efebe

n00b
Joined
Apr 12, 2006
Messages
3
well im not sure if u already know how to put WOW on DVD... its simply easy.. and it worked for me... extract all the "Installer Tome.mpq" from the 5 cds... put em into 1 iso (or whatever extension u use) u dont have to edit any *.exe or something like that as u do with the *.msi files... good luck!
 
Top