Public Folders Available in OWA Not Outlook

calvinj

[H]ard|Gawd
Joined
Mar 2, 2009
Messages
1,738
I'm in the process of moving to a newer exchange 2007 server. I've got the public folders replicated from the old server to the new server, but for whatever reason the users that I've already moved their mailbox to the new server can not see the public folders. I can see them in OWA and they are correct, but Can't see them from Outlook.


Anybody have any ideas how to fix this?
 

gimp

[H]F Junkie
Joined
Jul 25, 2008
Messages
10,537
have the user change to "Folder list" view? :p

what version of Outlook?

I know if you're using the "Mail" view, it won't show the Public Folders, and you have to switch to "Folder list" view to see the Public Folders folder.
 

calvinj

[H]ard|Gawd
Joined
Mar 2, 2009
Messages
1,738
Ya I know.. I'm in Folder View and it just gives me errors saying that the public folders are offline check back in 30.

Most of us are using 2007 but it's happening on 2003 as well
 

StarTrek4U

Gawd
Joined
Jan 8, 2003
Messages
1,011
Check on your new exchange and old exchange box that the default public folders are the one on the 2007 server instead of the 2003 server, sometimes the referrals can get screwy and cause issues. I know I has the same thing migrating to 2010
 

calvinj

[H]ard|Gawd
Joined
Mar 2, 2009
Messages
1,738
That did the trick.. Pointed both servers to my new exchange server and all is well. Now just need to import some stuff that blew up in the sync process
 
Top