Microcenter 200 dollar Q6600

RussianHAXOR

Supreme [H]ardness
Joined
Mar 14, 2007
Messages
5,590
626473.new.jpg

• Intel® Dual Core Technology
• 2.40GHz, 8MB Level 2 Cache
• 1066MHz FSB
$199.99
LIMIT ONE PER HOUSEHOLD
Reg. $339.99 / 626473 /
In-store Only
 

mpichescs

Limp Gawd
Joined
Apr 9, 2007
Messages
148
Ive been spending way too much money on computer crap lately to see this now damnit. Im going be poor soon :(
 

matrix563

Fully [H]
Joined
Sep 1, 2006
Messages
19,144
I mean link to the newsletter..
i know that. but it got my hopes up for no reason. i wouldn't have clicked if it said in store only ;)

no frys, microcenter, nothing local. virginia sucks :p
 

Insomniac3438

Limp Gawd
Joined
Apr 12, 2007
Messages
466
Someone over at Slickdeals posted an ad verifying this. They also have the e2160 for $60 and the e4500 for $100.

microcenteryi7.jpg
 

pxc

Extremely [H]
Joined
Oct 22, 2000
Messages
33,064
Fry's please try to match this. Fry's please try to match this. :p
 

Mav451

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 23, 2004
Messages
4,740
i know that. but it got my hopes up for no reason. i wouldn't have clicked if it said in store only ;)

no frys, microcenter, nothing local. virginia sucks :p

I'm guessing you're not in the metro area? I got my choice of 2 Microcenters :D
 

Crazy Larry

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 12, 2004
Messages
1,137
If any of you are in the Philadelphia area, there is a Microcenter near King of Prussia:

St. Davids Square
550 East Lancaster Avenue
St. Davids, PA 19087

It's about 50 miles from my house. Wish I had the $199 for the quad core, but I don't get paid till the end of the month :(
 

brycejones

Supreme [H]ardness
Joined
Jan 29, 2002
Messages
4,372
Just picked one up at the Overland Park, KS store I got there about 10:05 and there was only one left in the case after I purchased mine. If you are headed to that store you might call to check stock first.
 

XLeezardx

[H]ardChef
Joined
Apr 30, 2005
Messages
7,930
Microenter in Dallas Texas has 14 Q6600 in stock right now for $199 each. They have no E8400 in stock. Just called in a minute ago.
 
Joined
Oct 9, 2002
Messages
900
I got this for about 170 after I sold the mobo that came with it back on Black Friday combo deal @ Frys. Great chip nice and strong.....I have played COD4 while running a virus scan and burning a CD and it played without a studder!

Great chip
 

lodingi

2[H]4U
Joined
Aug 24, 2003
Messages
2,199
Well this should mean that the new Intel quads are about to be released. They're not blowing them out to be nice. It's a win-win.
 

wtburnette

2[H]4U
Joined
Jun 24, 2004
Messages
3,580
Is there a code for this or something? Microcenter's site show's it at $259 or something like that.
 

lt_wentoncha

Limp Gawd
Joined
Jan 20, 2005
Messages
285
f*@k me I just put in a E6550 into my bro's comp for 179. Anyone know if Fry's accepts returns on open box CPUs?
 

wtburnette

2[H]4U
Joined
Jun 24, 2004
Messages
3,580
Just called. Store near me has it at that price and has 15 left. Doubt I can get out there in time to get one though... :(
 

ND40oz

[H]F Junkie
Joined
Jul 31, 2005
Messages
12,590
Denver had 27 instock when it opened. 23 instock after about 5 minutes. My buddy and I each got one and another guy got 2.
 

wtburnette

2[H]4U
Joined
Jun 24, 2004
Messages
3,580
Yeah, the St. Louis Park, MN store had 25 in stock when it opened and was down to 15 when I called an hour and a half later. I couldn't get up there, but a coworker building a new computer decided to take an extended lunch... :D
 

tesfaye

2[H]4U
Joined
Apr 17, 2003
Messages
3,421
F'ing awesome find OP, thanks! I've been looking for a quad core on the cheap and this is it. I called the Long Island location and they have "plenty" in stock. The sale is until March 2nd. I'm driving out there tonight. They have a 15% restocking fee so I hope this is a G0 unit. Are most Q6600s being sold of the G0 variety or is it still a toss up unless you buy from a retailer that makes sure you get a G0? Microcenter wouldn't confirm what revision the chip was. I'm not looking for a monster OC but if it isn't G0 I should still be able to get 3GHZ at least right?
 

mj007

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 16, 2003
Messages
1,580
Just look at the box before you take it to the register. If it says SLACR on it it's G0.
 

tesfaye

2[H]4U
Joined
Apr 17, 2003
Messages
3,421
Just look at the box before you take it to the register. If it says SLACR on it it's G0.
Thank you. I forgot that they put that on the box. I'm going to call the store back and see if I can get one of the reps to check the box for me to make sure, plus put one on the side for pickup. Now to find a screenshot of the box so I can talk them through it, if they cooperate.
 

kmS

Limp Gawd
Joined
Dec 30, 2006
Messages
267
Denver had 27 instock when it opened. 23 instock after about 5 minutes. My buddy and I each got one and another guy got 2.

I hope there are still some left by the time my bro in law can get there at 2:30 :(
 
Top