hard OCP won't load on att mobile

elite.mafia

[H]F Junkie
Joined
Aug 23, 2004
Messages
15,617
hey, I can't get the site to come up on my phone when I'm on ATT mobile network. It works on my wifi/home connection fine.
I don't think it's something on my end, maybe ATT's end or yours?

I can't figure out how to tracert on android so I did a hotspot to my laptop.... took a long ass time.


C:\Users\Lori>tracert -4 hardocp.com

Tracing route to hardocp.com [54.39.18.45]
over a maximum of 30 hops:

1 3 ms 2 ms 1 ms 192.168.43.1
2 100 ms 106 ms 94 ms 172.26.96.161
3 93 ms 101 ms 95 ms 172.18.242.124
4 105 ms 132 ms 126 ms 12.249.2.33
5 106 ms 100 ms 101 ms 12.83.172.162
6 1111 ms 2293 ms 1136 ms cgr1.n54ny.ip.att.net [12.122.131.85]
7 607 ms 3428 ms * 192.205.34.54
8 * 3359 ms 3519 ms nyk-bb4-link.telia.net [80.91.254.15]
9 3068 ms * * nyk-b2-link.telia.net [62.115.137.99]
10 3553 ms 2596 ms 1666 ms be100-154.nwk-5-a9.nj.us [192.99.146.38]
11 1113 ms 946 ms 1150 ms be100-1323.bhs-g2-nc5.qc.ca [192.99.146.138]
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out.
16 * 709 ms 812 ms ns556145.ip-54-39-18.net [54.39.18.45]

Trace complete.

also worth noting the page did load on the laptop after refreshing it like 8 times



APr36ss.png
 

Deckard_BR

n00b
Joined
Jun 26, 2018
Messages
1
I'm on att and having the same issue. Using m.hardocp.com works.

When using my phone as a hotspot I would rather not use the mobile site. Mobile [H] is better than no [H] I guess.
 

workshop35

Gawd
Joined
Nov 24, 2013
Messages
755
same thing happens with my att phone. I have to erase the www and replace it with m like was stated before. sometimes it does auto load the mobile page though, its weird
 

FlawleZ

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 20, 2010
Messages
1,587
same thing happens with my att phone. I have to erase the www and replace it with m like was stated before. sometimes it does auto load the mobile page though, its weird
This. Everytime there's a link posted for a news article it doesnt work for me on my phone because its www. and I'm on an ATT phone. I replace www. with an m. and works everytime. I agree this is kind of odd and was a recent change in last couple months.
 
O

Old Cliff

Guest
For those having problems - can you check now some changes were made
 

FlawleZ

[H]ard|Gawd
Joined
Oct 20, 2010
Messages
1,587
Indeed it's working now. I suspect when detecting if the browser was mobile the page wasnt redirecting to the mobile version.
 

workshop35

Gawd
Joined
Nov 24, 2013
Messages
755
Working as of right now, but since last night its been spotty. Has flipped between working and not working several times. Is there any specific test or information we could provide that would be helpful in permanently fixing this?
 

FrgMstr

Just Plain Mean
Staff member
Joined
May 18, 1997
Messages
53,285
Working as of right now, but since last night its been spotty. Has flipped between working and not working several times. Is there any specific test or information we could provide that would be helpful in permanently fixing this?
No we think we know what the problem is, just was not a simple quick fix.
 
Top