eMules - Port Unreachable

Discussion in 'General Software' started by TheGeekFreek, Feb 3, 2007.

  1. TheGeekFreek

    TheGeekFreek [H]ardness Supreme

    Messages:
    8,009
    Joined:
    Mar 31, 2005
    Need some help with this.. I have made absoultely NO network changes anytime recently but I can no longer connect to eMule.. Me and my GF are both on a wireless Network and has gbeen working fine.. Hers can connect to servers and to KAD, but mine will say its connected to a server but will neve rupload/download, and it says the port is unreachable.. I configged mine to be the same as hers and its still not working.. I cannot connect to KAD at all.. Can one of the networking specialists help me out..
     
  2. jbog91

    jbog91 Limp Gawd

    Messages:
    311
    Joined:
    Jan 24, 2005
    Did yours work at one time? You say you've changed nothing? Maybe your isp has started blocking the port that your runnin emule on. Try changing the port to something else and configuring your network accordingly.
     
  3. TheGeekFreek

    TheGeekFreek [H]ardness Supreme

    Messages:
    8,009
    Joined:
    Mar 31, 2005
    Yeah, eMule used to work great.. But like I said, emule on my GF's comp works fine.. We are both connected to the same Router, using the same port.. Its apparently something on my computer thats causing th eproblem
     
  4. MooCow

    MooCow [H]ardness Supreme

    Messages:
    7,469
    Joined:
    Apr 13, 2000
    You configured yours the same as hers, but you should do it slightly differently, choose a different port than hers? I can't fully read it in your post that you've done that yet.
     
  5. TheGeekFreek

    TheGeekFreek [H]ardness Supreme

    Messages:
    8,009
    Joined:
    Mar 31, 2005
    I have already tried changing the ports.. It just like all my ports got blocked over night..

    Is there a way I can check what ports on my comp are open?
     
  6. jbog91

    jbog91 Limp Gawd

    Messages:
    311
    Joined:
    Jan 24, 2005
    Yeah, a port scan. You can see all the ports open on your network easily. Just go to the site below and type in the specific port you want to check while you have emule open.

    http://www.grc.com/x/ne.dll?rh1dkyd2