crap... is my card DOA?

Nakamori

Gawd
Joined
Jun 11, 2005
Messages
530
i bought the refurb x800pro AGP from the ati clearance section and got it today. I've installed cat 5.8, dx9.0c, and EVERYTHING is screwed up. Here is a ss, notice the startmenu and obvously the 3d model:

untitled7ll.jpg


3dmark looks like that as well... luckily the card came with a 3 yr warrantee, but i just want to make sure that there is nothing i can do about this card.

the thing is, 3d mark runs all the way through and gives me a score, but its jagged lines and fragmented textures everywhere.

Grr, i leave for college in 2 days ;(
 

AltTabbins

Fully [H]
Joined
Jul 29, 2005
Messages
20,277
Looks like you get to send yours back. They have really good RMA, but your going to have to wait for a bit to get your new card :(
 

Nakamori

Gawd
Joined
Jun 11, 2005
Messages
530
Is this "screen works but artifacts like mad" DOA common? usually DOA means it doesn't even give a signal, right?
 

lithium726

[H]F Junkie
Joined
Jun 16, 2004
Messages
8,195
yeah, thats fubared... id put my money on crappy HSF mounting, looks like its overheating.

RMA it. you should have a new card in like, a week. ATI's RMA kicks ass.
 

Nakamori

Gawd
Joined
Jun 11, 2005
Messages
530
i just uninstalled 5.8 and noticed that the start menu got better.

im going to install 5.6 or 5.7 and see if the prob is just some 5.8 pms my x800pro has

thanks for the responses guys. if this doesnt work i guess it is rma time.
 

robberbaron

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 6, 2004
Messages
6,101
Demicore said:
I think this screenshot proves that there are still people using IE :(

And ATi :(






kidding.
Have you tried examining the heatsink and maybe putting some AS5 on it?
 

USMC2Hard4U

Supreme [H]ardness
Joined
Apr 4, 2003
Messages
6,154
robberbaron said:
HAHAHA owned. That rocks and made me laugh :) but its the truth....


I use IE!! for life.. best browser still to this day. As long as you are not stupid and get Virii and spyware... Just dont surf porn and dont try to illegally dl shit and I have no problem. I use my Mac for porn because I know it cant get spyware or Virii :)
 

robberbaron

Supreme [H]ardness
Joined
Sep 6, 2004
Messages
6,101
USMC2Hard4U said:
HAHAHA owned. That rocks and made me laugh :) but its the truth....


I use IE!! for life.. best browser still to this day. As long as you are not stupid and get Virii and spyware... Just dont surf porn and dont try to illegally dl shit and I have no problem. I use my Mac for porn because I know it cant get spyware or Virii :)

Would be a great add on package for Apple. A streamlined safe-porn browsing applet.


iRub.
 

mETRo

[H]ard|Gawd
Joined
Feb 24, 2005
Messages
1,045
USMC2Hard4U said:
Just dont surf porn

That is like asking a man to not eat for a week, when the steak is right there in the freezer.

On a more related note... try some AS5 and re-seating the heatsink. You're getting video so it's working to an extent, might just be a heat issue.
 

[Tripod]MajorPayne

Supreme [H]ardness
Joined
Jun 15, 2004
Messages
4,945
But if he does that and it doesn't work, what is he going to do? He will have voided his warranty for a solution that isn't guaranteed to work. I would rather send it back and let ATI fix it or give me a new one, even if I think I can do it myself, because there's the chance it won't work, and then I can't return it anyway.

Not to say that I wouldn't void any warranties, I've done my fair share of that, but all the parts were known to work, so overclocking or modding them wasn't taking a risk when I might need an RMA in the near future. Just something to consider...
 
Top