Chrome Occasionally Loads Blank Page.

Discussion in 'Networking & Security' started by Wyodiver, Jun 5, 2018.

  1. Wyodiver

    Wyodiver [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,792
    Joined:
    Aug 15, 2004
    Hi, all. Not sure if this is the best place for this, hopefully so.

    Win 10 Home, Chrome "Version 67.0.3396.62 (Official Build) (64-bit)"

    The problem I'm having is sometimes, randomly, when I hit a link or a bookmark I get a blank page, no error, and I have to hit "Reload This Page."

    I've already tried clearing cache.

    It's certainly not a life or death kind of problem, just an annoyance.


    Any ideas?

    Thanks all!
     
  2. Johnx64

    Johnx64 My poof SuX

    Messages:
    6,309
    Joined:
    Apr 22, 2002
    Extension error?
     
    Wyodiver likes this.
  3. Wyodiver

    Wyodiver [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,792
    Joined:
    Aug 15, 2004
    Possibly, of course, but no kind of obvious error notification.
     
  4. Johnx64

    Johnx64 My poof SuX

    Messages:
    6,309
    Joined:
    Apr 22, 2002

    Process of elimination. Keep disabling them until the problem goes away.
     
    Wyodiver likes this.
  5. Wyodiver

    Wyodiver [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,792
    Joined:
    Aug 15, 2004
    Yep, worth a try, thanks.
     
  6. Cmustang87

    Cmustang87 [H]ardness Supreme

    Messages:
    4,236
    Joined:
    Oct 4, 2007
    Try it incongito - if it works, you know it's an extension or caching problem. If it still doesn't work - then it's either a server or a browser rendering problem... just try another browser and test again.
     
  7. Wyodiver

    Wyodiver [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,792
    Joined:
    Aug 15, 2004
    It's hard to duplicate as it's so random, but incognito is a good idea, thanks!

    Doesn't seem to happen in Firefox Quantum ver 60.0.1 (64-bit)
     
    Last edited: Jun 5, 2018
  8. Wyodiver

    Wyodiver [H]ard|Gawd

    Messages:
    1,792
    Joined:
    Aug 15, 2004
    Yeah, Incognito does the same thing.
     
  9. Cmustang87

    Cmustang87 [H]ardness Supreme

    Messages:
    4,236
    Joined:
    Oct 4, 2007
    Sounds like a browser issue then if it works in Firefox.