3080 Ti EVGA Notify Queue

kirbyrj

Fully [H]
Joined
Feb 1, 2005
Messages
28,838
They must be releasing a few spots at a time. I had the product page open, hit notify, and it went to full capacity screen.
 

silentsod

Limp Gawd
Joined
Dec 28, 2010
Messages
406
Got to the screen, got auto-notify to load. One tab open.

"You have more than one tab open lol"
 

BassTek

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 13, 2002
Messages
6,016
I got the notify window and after entering it said 'oops something broke'.
 

mnewxcv

[H]F Junkie
Joined
Mar 4, 2007
Messages
8,654
is it me or are the notify links gone

edit: on the xc3 and cheaper ftw3 launch edition
 

Hakaba

Gawd
Joined
Jul 22, 2013
Messages
980
I shot an email to support, not sure if it matters or not. But like many others, it kept giving me the red text of "must be only open in own browser." That is even when I closed the browser, linked back to the GPU. To now...

Oops! something broke.
 

ThatITGuy

Gawd
Joined
May 5, 2017
Messages
546
yea, also getting something broke when clicking to get notified.
I mean... I guess it is further than where I was getting....
 

Mystique

Limp Gawd
Joined
Mar 28, 2009
Messages
344
got to the enter credentials, hit submit and error
Happened me 5 times now. Tried to mess with the DOM to reset that process without reloading the entire page, but I'm not convinced they aren't using CSRF tokens or something.

Now I'm getting js errors in my console. Never again with EVGA.
 

Kerby1280

n00b
Joined
Aug 18, 2006
Messages
44
What a sh*t show- no benefits to being an Elite member if their website crashes. I've been trying to get in since 8:40am this morning.
 

Hakaba

Gawd
Joined
Jul 22, 2013
Messages
980
Happened me 5 times now. Tried to mess with the DOM to reset that process without reloading the entire page, but I'm not convinced they aren't using CSRF tokens or something.

Looks like they are, so I can quickly go from broken to full capacity.

1622731146745.png


Welp, back to the grill, will try again in a few.
 

ThatITGuy

Gawd
Joined
May 5, 2017
Messages
546
Sad part is i would actually prefer a 3090 FTW, but i am way back in the queue for that. Was hoping this would at least get me a nice card to put into my new build sometime sooner than i would get that
 

ThatITGuy

Gawd
Joined
May 5, 2017
Messages
546
And i am back to getting full capacity picture, instead of the black screen that occasionally turned into a Product page i could not use
 

BassTek

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 13, 2002
Messages
6,016
Looks like the launch edition and XC3 sold out? I don't see the notify button.
 

DooKey

[H]F Junkie
Joined
Apr 25, 2001
Messages
10,467
Just got into the queue for a 3080Ti FTW3 Ultra. Woot.
 
Last edited:

Mystique

Limp Gawd
Joined
Mar 28, 2009
Messages
344
Sigh

Service Unavailable - Zero size object​

The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.
Reference #15.5c0de8ac.1622731638.5db033fc
 

BassTek

Supreme [H]ardness
Joined
Jul 13, 2002
Messages
6,016
I went for the Hybrid first and then the Ultra. Missed out on XC3 and launch edition.
 

Hakaba

Gawd
Joined
Jul 22, 2013
Messages
980
Now getting "invalid CAPTCHA" without there being anything there.

1622731842166.png


2 Hours, so 2023 is my guess when the card will arrive.

For anyone who cares/wants to track the queue (looks like the new site doesn't have all 3080 Ti models)


PartNumberDateEnteredNotify Sent
12G-P5-3967-KR6/3/2021 7:50:00 AM PTNo
24G-P5-3987-KR11/26/2020 12:44:14 PM PTNo
 
Last edited:

Mystique

Limp Gawd
Joined
Mar 28, 2009
Messages
344
Now we all know why Halo bricks these cards. Their software engineering is a joke. Been waiting since 8:55 am. Waste of time. Screw EVGA.

At least I'm in the product shuffle from newegg.. we'll see.

An error occurred while processing your request.
Reference #97.1e0de8ac.1622732097.ee347755

I've now seen 9 types of errors, LMFAO.

Popup for notification failure #11.
 
Last edited:

ThatITGuy

Gawd
Joined
May 5, 2017
Messages
546
Twice got popup and entered data, clicked submit and twice given error.
Sums up my life
Edit: 5 times now!
 
Last edited:

zeroARMY

[H]ard|Gawd
Joined
Feb 22, 2003
Messages
1,195
I got the auto-notify popup open for the XC3, but had another evga.com tab open and it complained about that, and of course I couldn't reload the page for 20 minutes, after which the auto-notify button was gone for the XC3, good times...
 

SilverSliver

[H]F Junkie
Joined
Feb 23, 2004
Messages
11,760
Just got through for notify on the 3080 Ti FTW3 Ultra. I've been on 3080 queue for months, so not holding my breath.
 

ThatITGuy

Gawd
Joined
May 5, 2017
Messages
546
Yea, While others are able to get in multiple times... i cannot get in once. I guess it is fitting, I have terrible luck with things like this.
 

Slade

2[H]4U
Joined
Jun 9, 2004
Messages
2,807
I got on the queue... will see product during 6k launch next decade...
 

Sorcerer_Tim

Limp Gawd
Joined
Oct 8, 2009
Messages
178
I was able to get in the queue for the FTW Ultra, who knows when it will be available. Still waiting on my 10/6 notify for a 3080.
 
Top