Search results

  1. C

    WTB: 3rd gen EPYC (Milan) 24+ cores, Supermicro H12SSL (any version, must fit EATX), either 16GB*8 or 32GB*8 Compatible Registered DDR4

    I'm pondering selling my Supermicro H12SSL-I, Epyc 7F52, 256GB 3200mhz ECC ram (8xHMAA4GR7CJR4N-XN), it's listed on serve the home. I know the CPU isn't exactly what you're looking for, but thought I'd throw that out there.
  2. C

    WTB - Starfield Premium Code

    Guess I'll jump on the WTB train for Starfield. Sadly I do not have any AMD hardware so I would need help activating it.
  3. C

    FS: Razer Blade 15 Advanced 240hz, 2070 Max $650 Shipped

    Can this be charged with USB-C? And how much is the extended warranty?
  4. C

    FS Asus RTX 3080 TUF GPU

    Do you have heatware? Do you have pictures of the card? Does it have the box?
  5. C

    5900x + Gigabyte X570 Aorus Master, 5600x + Gigabyte X570 Aorus Pro Wifi, Corsair XC7 WB

    Bump to the top. Just have the 5600x combo left
  6. C

    5900x + Gigabyte X570 Aorus Master, 5600x + Gigabyte X570 Aorus Pro Wifi, Corsair XC7 WB

    Bump, a couple of tire kickers but nothing serious. Don't hesitate to send offers as well.
  7. C

    5900x + Gigabyte X570 Aorus Master, 5600x + Gigabyte X570 Aorus Pro Wifi, Corsair XC7 WB

    It's time to clean up some used parts (birth of my daughter = no time to play with PCs). All prices are shipped to the CONUS, I only take paypal from people with some feedback. I'll ship Fedex unless it's cost prohibitory then I'll look at UPS/USPS with insurance. I am open to reasonable...
  8. C

    SOLD: Dell XPS 13 7390 2-in-1

    Sadly I don't know the exact answer to this. I do know the Dell active pen is compatible with the 7390 which leads me to believe it will work with other active pens, but that's just a postulation.
  9. C

    SOLD: Dell XPS 13 7390 2-in-1

    Price: $1150 USD shipped Condition: Used Warranty: Yes, expires: January 2021 Reason for sale: No longer needed Payment: PayPal Item location: Colorado Springs, CO, USA Shipping: Local pickup, FedEx International shipping: No Handling time: Ships within 2 business days of receiving cleared...
  10. C

    SOLD: EVGA GTX 1080 Ti iCX GAMING

    Any warranty left on it? I'm interested.
  11. C

    Can I Borrow Your SpyderX Pro or Xrite i1 Display Pro?

    Maybe you should list your location. People may be hesitant to ship it but may be willing to help you locally...
  12. C

    WTB: 120MM Fan Wall Bracket for 4U Norco

    I did the cheap thing and made mine out of wood for my SM846. It's not pretty but it works.
  13. C

    [WTB] Graphics card x265 NVENC: Replacing 2 GTX550 TI's

    I think a P400 would be a good cheap upgrade for you, dbwillis has hooked me up with one before and it does great in plex! *on edit* here is a good place to look at the capability of a NVIDIA GPU: https://www.elpamsoft.com/?p=Plex-Hardware-Transcoding
  14. C

    Nintendo switch stopped charging, Need someone to fix it.

    You should put your zip in here, maybe someone local would be willing to help you. I would be hesitant to ship my switch to someone unless they had great heat...
  15. C

    SOLD: Gigabyte AERO 15 UHD OLED i7-9750H GTX 1660 Ti

    Purchased this amazing Gigabyte Aero 15 OLED a couple of months ago but I really don't game on it like I thought (desktop is where I do my gaming). It's an amazing setup and a great gamer in a small package. The screen is just amazing and the colors are beautiful. Looking for $1250 shipped with...
  16. C

    WTB: RTX 2070 Super or 2080

    I think you should change your thread title to WTB
  17. C

    SOLD: Call of Duty Modern Warfare 2019 (NVIDIA)

    Purchased a 2070S but ended up going a different route so I sold it on CL but I still have the game code. Call of Duty Modern Warfare 2019 - You will need an RTX card to activate. Looking for $40 for it and I accept paypal. Heatware
  18. C

    FS: Lenovo 72Wh battery, T480 Backlit Keyboard

    Bump, added some ram
  19. C

    FS: Lenovo 72Wh battery, T480 Backlit Keyboard

    I have a few odds and ends that I should clear out of my closet. Prices include shipping to the CONUS, I accept paypal. Lenovo 61++ 72Wh battery (01av427) that works with the A485, T470, T570, and probably others but you'll have to verify - $55 Lenovo backlit keyboard (01HX459) - had it in my...
  20. C

    SOLD:HyperX Predator RGB 16GB 4000MHz CL19

    Thanks for the bump! 2080ti is sold.
  21. C

    SOLD:HyperX Predator RGB 16GB 4000MHz CL19

    Bump, added a 2080ti
  22. C

    SOLD:HyperX Predator RGB 16GB 4000MHz CL19

    Bump, still have these. Dropped the price.
Back
Top