Search results

  1. N

    WTB: GTX 980 TI, GTX 1070, GTX 1070 TI, GTX 1080, GTX 1080TI

    Gotten a few offers. Anybody else?
  2. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump
  3. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump. Would trade for the right GPU.
  4. N

    WTB: GTX 980 TI, GTX 1070, GTX 1070 TI, GTX 1080, GTX 1080TI

    I'm looking for a GPU for my secondary rig. I've started using this system with my 4K TV, so I need some more GPU power. I'll consider the following GPUs. Approximate pricing is below. If you have good heatware I can send a "Friends and Family" payment in order to avoid fees. What I am...
  5. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump
  6. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump
  7. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump
  8. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump
  9. N

    WTB: Haswell CPU - at least quad core.

    YGPM
  10. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump. Offers welcome.
  11. N

    FS: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    I am back with two more HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs for sale. They are fast, small, and power efficient. Perfect for a Plex server, HTPC, small VMware host, remote download box, or general-purpose workstations. These systems also features a front-panel USB Type C 3.1 Gen 2 port, Intel 9560...
  12. N

    Are the AMD drivers really that bad?

    52A at 12V is 624 watts. How old is the CX 650M? I know it is more of an entry-level Corsair unit but there is no way you should be getting instability under these loads unless you are getting some voltage drop or ripple under load. I went through this with an HX 850 Platium recently. I...
  13. N

    SOLD: Chinese "GTX 1080", 3770 ITX Combo

    ALL SOLD. Terms: Payment via PayPal. This will ship well-packed in proper anti-static packaging via USPS Priority Mail. No original product boxes or other accessories are included. Shipping to AK/HI extra. Please add 3% if paying as "Goods and Services". Heatware: NobleX13 (213-0-0)...
  14. N

    Anyone near Erie, Colorado? Mining servers!

    Don't tempt me, Scobar. My wife would not approve of this venture, and doing something this sketchy off the books is probably divorce territory. :)
  15. N

    EVGA Nvidia GTX 980 Ti Hybrid card

    I am sorely tempted.
  16. N

    Upgrade?

    Says the guy who doesn't have enough posts to put something up in FS/T. Hmm.... 😜 We can discuss in PM
  17. N

    Upgrade?

    I agree with you guys saying the GPU market is stale. I sold my EVGA GTX 1070 FTW2 recently to free up some funds for something, and now I regret it. My R9 Fury and GTX 1060 6GB lag behind it quite a bit in terms of performance, and compared to what I sold it for even the used market holds a...
  18. N

    cheap: Xfx DD vega 56, Hyper 212 Black RGB new

    Nice card. I was considering it, but I have trust issues with XFX... LOL. I'm sure it will sell, seems like a nice price to me.
  19. N

    FS: 6TB/8TB Seagate Skyhawk NVR HDD.....OBO added

    Oof. My condolences. I'll keep this in mind for this year. I might have to form an LLC so I can deduct my expenses to reduce my tax liability.
  20. N

    FS: 6TB/8TB Seagate Skyhawk NVR HDD.....OBO added

    After seeing your post I looked this up. According to PayPal all payment processors are subject to this regulation. What a bummer! I sell stuff all the time but not in huge volumes. Looks like I skirted by last year since I was under both limits. Phew.
  21. N

    WTB: Nintendo Gameboy Color Games / Tetris

    I'll PM you in a few.
  22. N

    FS: GIGABYTE Radeon RX Vega 64 (sold)

    Bump for a sweet card. I'm tempted, but my R9 Fury is good enough for now.
  23. N

    WTB: 8GB DDR4 SODIMMs

    I'm all set, but thanks for offering. I got one on eBay for cheap. My bad.
  24. N

    WTB: 8GB DDR4 SODIMMs

    I am looking to buy some 8GB DDR4 SODIMMs to finish out some machines I am working on. Hoping to spend $15/module but I could bump that up for the right part. I need at least four of these, maybe more. EDIT: Found a router on eBay. $33 shipped for a refurb. I am also in need of a second ASUS...
  25. N

    SOLD: HP GeForce RTX 2080 8GB

    Bump for a great seller
  26. N

    SOLD: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    Bump. Still available.
  27. N

    GeForce NOW Open for All

    I signed up for the hell of it. I've got gigabit FTTH, and I played one round of Fortnite as a test. The game had very low input lag, definitely the lowest of any remote-hosted solution I've tried so far. For some reason the game would chug whenever destroying structures with the pickaxe, but...
  28. N

    WTB: Nintendo Gameboy Color Games / Tetris

    I have some stuff. I'll try to take inventory tonight.
  29. N

    FS- ThruNite Mini TN30 NW Flashlight

    The fabled soup can form factor. I love it.
  30. N

    What is the purpose of chipset drivers?

    I've never had an issue while running Windows 10, but I always make a point to install them anyway. I feel like manufacturers have to go through extra steps to get their drivers included in the Windows Update driver repository, so there are usually better/newer drivers available for most of the...
  31. N

    SOLD: HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs

    I have two HP EliteDesk 800 G4 Mini PCs for sale. They are fast, small, and power efficient. Perfect for a Plex server, HTPC, small VMware host, remote download box, or general-purpose workstations. These systems also features a front-panel USB Type C 3.1 Gen 2 port, Intel 9560 wireless NIC, and...
  32. N

    SOLD: EVGA GTX 1070 FTW2

    Price drop!
  33. N

    SOLD: EVGA GTX 1070 FTW2

    Bump
  34. N

    Whats your "go-to" TIM ?

    I used to be all about that Shin-Etsu X23-7783D thug life. Sold about $1000 worth of it here back in 2010-2011ish. Now I can't hardly find the stuff, and supposedly even MX-4 beats it these days. You can get a 20G tube of MX-4 for $10.99 on eBay. I am tempted to try the Thermal Grizzly...
  35. N

    SOLD: EVGA GTX 1070 FTW2

    For sale is my beloved EVGA GTX 1070 FTW2. I bought this as a sealed refurb from another member for $225 shipped a few months back. It's been a fantastic card and is in perfect condition. Bare card only; no accessories. Will ship properly packed via USPS Priority Mail. SOLD! Asking $180...
  36. N

    RTX 3xxx performance speculation

    Agreed. Something like GTX 600 to 700 series. :D
  37. N

    FS: Titan X (Pascal) Hybrid

    That is a beautiful card.
  38. N

    SOLD: HP EliteDesk 800 G3 Mini PC

    I have an HP EliteDesk 800 G3 65W Mini PC for sale with the following specs. This system comes from a smoke-free home and has been cleaned, securely erased, and has the latest version of Windows 10 Pro Build 1909 pre-installed and activated via digital license. This system is fast, small, and...
Top