Search results

  1. O

    Help cant find replacement

    Hey guys I have an abit ip35 motherboard for my c2q Q6600 that i fried last night with a failed flash. Well now my problem is that I can't find a decent replacement online?? I have been looking at the major online retailers. All the lga 775 mobos i find are ich7 which does not support ahci...
  2. O

    Slow Performance - win7 64, x4 955, 9600gt

    Ok I just helped my roommate build a budget gaming pc and this is what we got. Mobo: GIGABYTE GA-MA770T-UD3P AM3 Ram: G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 Proc: AMD Phenom II X4 955 Black Edition Deneb 3.2GHz Socket AM3 125W Video: ECS N9600GT-1GMS-F GeForce...
  3. O

    First LCD Question

    Hey I just picked up an lcd on a deal I couldn't pass up. I was able to get a 22" westy lcd out the door for $144.(open box) Since bringing it home everything seemed fine, but after awhile I noticed the edges of the monitor are alittle brighter then the rest. Its not a large area but it is...
  4. O

    Crazy PWM Temps

    I built this rig about 2 weeks ago. Today I started running into some crashing issues, games were locking up and I got a couple bsod's. So i started checking into things and noticed my pwm temps were looking alittle high. So I fire up OCCT and watch the temps... and pwm hits 82C and then I...
  5. O

    O/Cing Q6600 - getting no post

    System in sig Using v12 bios The goal here is to reach 3.6 Right now its running perfectly stable at 3 - 333x9 at stock voltage. Just put it at 3 because I was tired of resetting the cmos. When I try to up FSB past 3.2(which i have booted into windows just fine at with stock vcore) the...
  6. O

    New system - wrong ram?

    I am thinking about using CORSAIR ValueSelect 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) in the system I am building with a C2D E6320. Would this work or do I have to get 1066 ram? Its so expensive!!!!
  7. O

    Divider setting in P4C800-E Deluxe

    I have been trying to get my 2.53 northwood stable @ 3 with a 160 FSB. It doesn't seem to be able to do it(its fine @ 2.8), but i can't find the divider setting in this bios? Anyone else use it? Also if i try to set the vcore manually at all i get no boot :confused:
  8. O

    2.5 Northwood Advice

    Hey, I have a 533mhz 2.5 Northwood. Right now I am running at 2.8 and am trying to get to 3.0. My temps are really good @ 2.8, at or less then 85F(30C) while idle and always under 105F(sorry I don't like C ;) ) . I do only have 2700 ddr and using the asus overclock it is very unstable at...
  9. O

    Signature no worky?

    Been lurking for awhile and finally decided to sign up, but one problem. I can't get my signature to work? I saved it and have the box clicked when I post :confused:
Top