Search results

  1. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    new F3c beta bios is out, flashed it but still got random non-boots stuck at the gigabyte logo while doing 2400mhz, had to go back down to 2133mhz again. It does however fix the temp offset, so my system now idles at 22C instead of 48C and load at 58C instead of 74-80C. Properly sensing temps...
  2. A

    Mem for Ryzen

    running 2 sticks of 16gb 2400 hyperX dimms on my Gigabyte AB350M I had to tune down to 2133 to run stable. Otherwise random lag, reboots, and non boots on win 10. Was scratching my head until another member on this forum shared his experience with the same setup.
  3. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    ok got the adjustment working, had to set mine on XMP profile 1, then use shift & "+" to adjust up or tab & "--" to adjust down the multiplier... weird. But so far no lag or freezing up yet, just very slightly lower scores in benchmarks. Will continue to test over the next few days. Thanks for...
  4. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    I will try the +/- buttons when I get home later thanks. Man that sucks if it only runs max 2133. Paid extra for 2400'that we cant use... Wonder if this is fixable through a future bios update
  5. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    did your system show similar symptoms while on 2400 dual 16gb? The crashes and lag started happening on stock bios settings which for me was XMP being already disabled. It was after the crashes that I turned on XMP, but even with it on profile 1 (only option other than disabled), the bios won't...
  6. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    Hi guys, got the 1700x on a gigabyte ab350m matx board with hyperx 2x16 gb 2400mhz ram and getting some problems. First symptom came with win10 installation was super slow but eventually finished. Then would get intermittent non boots, maybe 1 out of 10 reboots would get stuck at the mobo splash...
  7. A

    Gigabyte AB350M-gaming AM4 + Ryzen 7 1700x problem

    duplicate post, please delete
Top