Recent content by phiber

  1. P

    Dayton Subwoofers on Special at Parts Express

    the 12" has been updated or something.... i had a question... if i had an onkyo tx8511... how would i go about connecting this to it? im not sure how i would connect the sub to this system (im a HT newb so i dont really know how powered woofers will be connected) thanks in advance to anybody...
  2. P

    stereo receiver problems

    i'm sure the mute is not on... im starting to think this thing just isnt working....
  3. P

    stereo receiver problems

    i just bought an onkyo tx8511 amp for my speakers. when i have them plugged in i barely get ANY sound out of the speakers...i have to turn the receiver all the way up to get any sound at all. any ideas of what the problems could be? i think the problem might be because of my wiring...it is...
  4. P

    audio amp question

    Thank you very much, this was very helpful. So I guess I should purchase an amp that has around 100watts since I do have a 12db crossover in the box. Any reccomendations to recievers?
  5. P

    audio amp question

    I did not see a home audio section so I guess I can ask this question here. I was wondering, I took a speaker building class in my highschool and build speakers in it. Now I am having a tough time buying a reciever for these speakers because I don't know how many watts they take. The speakers...
  6. P

    Quasi-Desk Mod

    hope you never drop your big cup of mountain dew on that thing ;)
  7. P

    Vapochill LS

    why would you paint a lian li?
  8. P

    how do you unscrew damaged screws

    you could also use your dremel with a cutting wheel and cut a big slit through it so the flat head screw driver can fit it. i did once for my r/c truck.
  9. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    I guess that could be the problem.. im very attached to my SATA so i havent messed with it yet. I will be doing that now.
  10. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    well the specs are up there what do you need to know about setup? the nf7-s has SATA-raid on it so the drives are running under raid-0 using the serillel adaptors (the drivers are really ata133) i have low level formatted the drives and i have run scandisk on them multiple times before.
  11. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    somebody help me? ive tried to install windows twice... windows installs perfectly then i install the nvidia drivers then i install dx9 and then i install cat 3.70s and then i restart and it gives me the corrupt missing file in windows/system32/config/system it says its missing or corrupt...
  12. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    anything people? im pulling hair out here :mad: i think it might be the fact that im using those serillel adaptors that the nf7s is given so i could use my ata133 drives with the sata raid? could it be that?
  13. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    Good call. the version 23 fixed a problem where SATA wont load without a ps/2 mouse. Now i have another problem. I loaded up windowsXP and installed updates and installed the 3.70cats and then i restarted my computer and i get some corruption error. I really dont know what to do anymore...
  14. P

    Weird Problem, computer doesn't work

    well low-level didnt work and im running out of ideas (this is my problem...i didnt have access to a computer before) but yea i dunno what to do ill take any ideas!
  15. P

    Darn Corruption!!!

    yeah so what should i do to test the drives? just disconnect from raid and attach to ata133? because they are really ata133 drives... with the abit serillel adaptors..
Top