Recent content by nomak

  1. N

    windows 7 install

    @ Saturnine2 updated my intel rapid storage driver and it started working.. must of been something to do with the advanced format drive I installed in it that they talk about on the link you provided saturnine2.. thanks..
  2. N

    windows 7 install

    no sp1 integrated just a plain windows 7.. I down loaded sp1 and manually tried to install and it crashed during the install both times..comes back with some error code in hex format..
  3. N

    windows 7 install

    I recentlly replaced the hard drive in my hp g72 series laptop..well I had to order the reinstall cds to get up and going again. after a fresh install I went to get my windows updates and I get a error saying cant currently use the service because it is not running or somethin to that extent.so...
  4. N

    New Video Card Question

    Win 7 Home Premium Quad Core I-7 930 2.8 GHZ processor 6GB Memory 525W Power Supply Intel Tylersburg Motherboard 1 TB HDD PCI-E 2.0 16x Dell 20 " Monitor with a 1600 x 900 max resolution @ Runt we were actually looking at the GTX 560 card and it had good reviews... Thanks,,,
  5. N

    New Video Card Question

    My son has a Dell studio xps 9100 series tower. it came with a crappy ati 5670 video card that has given nothing but troubles since we bought it. I want to upgrade him to an Nvidia based video card for his gaming. He plays gta 4 and farcry and what not. Im looking for a good midrange graphics...
  6. N

    dell hard drive problem

    yeah I never thought about that.. I will just reinstall it from scratch I have the cds that came with it then once its all updated I will create a image like it has now using my acronis software..the old image was original drivers and only SP2 with it so it still took a hour or so to get it...
  7. N

    dell hard drive problem

    got to install a new hard drive on my dell laptop.. The other one will work for a while but then blue screens on me. after doing a check of the hard drive status it failed and gave me several errors that led me to the conclusion that I need a new drive. I have all the install cds but I was...
  8. N

    robocopy

    you hit the nail on the head with creating main directory thats the whole problem. and I am running the following command lines "R:\Backups\pictures" If I create the pictures dir. there are no problems when I dont then there is a mess.. so I just have to create my main dir before I can...
  9. N

    robocopy

    they are not same read the log...thats how i want it backed up the backups folder is the folder I want the main dir pictures in without having to create it first..I want pictures dir in backups dir. same as what my log specifies.. what you have is stating there is a picture folder existing...
  10. N

    robocopy

    yeah thats what I just ran and posted above,. test 2 read the details of the code
  11. N

    robocopy

    ok this is the bat file commands ran robocopy "C:\pictures" "R:\Backups" /MIR /S /M /V /FP /NP /LOG:"test2" /R:10 /W:30 now in the gui interface in the path selections it also leaves out the trailing command on both source and destination but the log files show it I dont knwo why...
  12. N

    robocopy

    I guess I missed that but yes I see what you mention but this is done buy robo gui not myself.. it automatically puts the trailing slash in.. I will take it out and see what happens..
  13. N

    robocopy

    here is the log and at the bottom is what im talking about it fails to copy the main source dir "Pictures" to the destination dir inside of the backups folder. It just creates everything in the picture folder in the backups folder with out preserving the pictures folder dir. if I do this how can...
  14. N

    robocopy

    Im using a buffallo terastation .5TB NAS Ive also had problems when I tried to use windows backup in vista ultimate to get my files to backup to it. It errors out when I give it the login and pass to create the connection across the network. The NAS itself is old and no longer made due to the...
  15. N

    robocopy

    this robocopy sucks.. I ran it today to copy my documents folder to my backup NAS storage and it copied the my documents dir and left it empty and then put all the files that were in it in the directory of the folder I pointed for my backups to be placed at on my NAS.. Is there anything else out...
Top